reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

u mnie tak sie skonczylo - za pierwszym razem
ale wypuscili mnie po 3 dniach
cisnienie dochodzilo do 160 na 100
ale za drugim razem juz mnie nie wypuscili
tzn wypuscili ale z Agatka:tak:

reklama
No i wykrakałam. Idę do szpitala. Dostałam skierowanie. Wypuszczą mnie dopiero po rozwiazaniu. Także opuszczam Was na jakis czas. Trzymajcie za mnie kciuki.

kasia do zobaczenia juz z twoja mala kruszynka!!!ja dzisiaj mialam oblezenie dzieci w domu, ogolnie wspolczuje sasiadom:) niby mialam spokoj bo dzieci zajete soba ale mamy zeby pogadac to musialy krzyczec.dobija mnie ta pogoda:( wieje tak strasznie z malym to tylko do sklepu moge wyjsc, a w nocy co chwile sie budzilam od tego wiatru

Ja mam dzisiaj potwornego lenia. Spałam do 10:30. O 12:00 zagoniłam rodzinę do sprzatania (sama ich nadzorowałam) a teraz buszuje po internecie i marze o Coli i lodach :-)

dziewczyny jak to jest z mieszkaniami w TBS?? dlugo sie na takie mieszkanie czeka? jak wygladaja zapisy? gdzie moge szukac takich mieszkan?

Natalya, nie pomogę Ci niestety w sprawie TBS.
Za to sama mam do Was pytanie: znacie jakiegoś dobrego, sprawdzonego pedodontę w Bydgoszczy?

reklama
arabella ja nawet nie wiem kto to taki pedodonta...ale chyba obilo mi sie kiedys o uszy...w kazdym razie nie mam pojecia:(mel ale piekne widoczki i jakie kolory!!!u mnie akcja mieszkanie rusza pelna para, dzisiaj jade do tbsow, a puzniej sprawdzamy jaka jest mozliwosc wziecia kredytu. nie wiem jakich dokumentow wymagaja i jak dlugo musi byc obrot w firmie zeby wziasc kredyt

Do góry