reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja mialam w kartoniku stos gazet, ulotek, probki szamponu, balasmu do ciala, herbatki Hipp, kremu na odparzenia, bepanthenu, skarpetki z Woli i reszty nie pamietam. Na pewno sa potrzebne pampersy i mokre husteczki jesli ktos nie zamierza myc pupy pod biezaca woda. Ale to byly przypadkowe firmy - johnsons, sudokrem...a ja bylam nastawiona na jedna firme - stosowalam komplet penatenu wiec te probki wykorzystywalam dopiero w pozdrozy - nie zajmuja duzo miejsca :tak:

reklama
Ja tez pamietam, ze był to kartonik z próbkami i dostawało sie go dopiero po podpisaniu zgody na udostepnienie swoich danych tym firmom, ktorych próbki miałas w kartoniku.

ja co prawda nie rodzilam w bydgoszczy ale dostalam tez w szpitalu taka paczuszke, nic nie musialam podpisywac. za to w trakcie ciazy w jednej drogerii bylo mozna odebrac takie duze paczki, gdzie byla butla avent, kosmetyki dla dziecka i mamy, jakis pojemniczek na jedzenie i inne duperelki, a poczta dostalam jeszze jedna paczke gdzie byla nawet spora paczka pampersow i masa kosmetykow

Ponieważ nauczyłam się wklejac sama zdjęcia (wreszcie) pokażę się Wam i moje dzieci (moje zdjęcie bardzo aktualne - kilkudniowe, a dzieciaki prawie sprzed roku, ale bardzo się nie zmieniły):

Chetnie bym powklejała tylko niestety rozłożył nam sie komputer stacjonarny. Padła płyta główna. Ale jest nadzieja, że za kilka dni bedzie nowa i wtedy cos postaram sie powklejac. Mąz na szczęście porobił kopie zapasowe (w tym zdjęć) tylko jak bym miała to teraz odszukac to chyba z rok by mi zajęło. :-)Obecnie klikam z laptopa. tutaj niestety nie za bardzo mam mozliwości żeby wstawiac jakieś zdjęcia, a dokładnie je obrobic. Wiec uzbrójcie się w cierpliwość :tak:

reklama
Ale starasznie spuchłam, ręce i nogi jak baloniki, na dodatek strasznie mnie swędzą. Boję się, że jak na wizycie o tym powiem w piatek, to skończy się szpitalem :baffled:

Do góry