reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Słuchajcie znacie jakiegoś dobrego okuliste dziecięcego najlepiej prywatnie i żeby miał dobrze gabinrt wyposażony.

nie znam okulistow a sama bym sie przeszla...

Mel jak zalatwisz z aniolkami zeby Ci szopke dostarczyly w idealnym stanie to Ci ja wysle:tak:

Wcale nie maniana, mnie się podobała z tymi kleksikami i w ogóle. Aniołek ... pyszny.

Muszę mojego mężula zmobilizować i bierzemy się za pierniki - w zeszłym roku zaraz po przeszczepie, jak machnął setki pierników dla wszystkich w rodzinie i pracy (łącznie z ozdabianiem, kolorowymi lukrami itp) to wszyscy oniemieli, a najbardziej ja - bo mój mąż to wcale taki "kuchenny" nie jest.

Wcale nie maniana, mnie się podobała z tymi kleksikami i w ogóle. Aniołek ... pyszny.

Muszę mojego mężula zmobilizować i bierzemy się za pierniki - w zeszłym roku zaraz po przeszczepie, jak machnął setki pierników dla wszystkich w rodzinie i pracy (łącznie z ozdabianiem, kolorowymi lukrami itp) to wszyscy oniemieli, a najbardziej ja - bo mój mąż to wcale taki "kuchenny" nie jest.

no dobra
to ja poprosze taki przepis na łatwe pierniki :-p
mam piekarnik to sie pobawie :tak:

Mel koniecznie musisz poznac jakis aniolkow. Pomodl sie o to dzis wieczorem:-D

Przeppis na pierniczki mam przepyszny, musze na Fasolce poszukac z zeszlego roku bo chyba wklejalam

W ogole jestem mistrzem w robieniu ciasta na oko. Moje ulubione pierniczki robilam zawsze na oko. Wychodzily pyyycha

Ale wczoraj bylo mi zal tego przepisu na piernik ktory i tak nie bedzie zjedzony bo tamten jest z bakaliami (skorka pomaranczowa, siekane orzeszki....) i wymyslilam swoj przepis w mysl zasady: bedzie co bedzie

I wyszedl pyszniutki. Maryja i Jozef 3D ktorzy piekli sie i spalily im sie plecy zostali zjedzeni przez corke i meza i podobno byli super

Moze jutro wkleje moj przepis na pierniczki z bakaliami - gwarantuje ze nie doczekaja swiat!!!!

Milkaaa koniecznie wklej przepis :) już nie mogę się doczekać. Lubię eksperymentować w kuchni i większość rzeczy gotuję i piekę na oko.

Co roku robię pierniczki dla 3 domów i paszteciki do barszczu :). Więc może jakieś nowe pierniczki im zaserwuję :)

reklama
Do góry