reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kariwiw zdjęcia boskie :) I jak już wczoraj zauważyłyśmy chyba wczoraj był dzień na kobiety w czerwieni :)
no wlasnie chcialam to napisac :-D

...a Majka jaka duża :szok:
Moniki to bym nie poznała, gdyby nie Jagoda :szok:

pogadałyście sobie chwilkę ? Czy dzieci były absorbujące ?
nie rozpadało się po 10 min od spotaknia ?:-D
wiecie do czego piję ??
Monika chyba będzie wiedziała ;-):-D

reklama
no wlasnie chcialam to napisac :-D

...a Majka jaka duża :szok:
Moniki to bym nie poznała, gdyby nie Jagoda :szok:

pogadałyście sobie chwilkę ? Czy dzieci były absorbujące ?
nie rozpadało się po 10 min od spotaknia ?:-D
wiecie do czego piję ??
Monika chyba będzie wiedziała ;-):-D

Melcia, czyżbyś piła do mnie? :confused:
Bo zanim się umówiłyśmy -to ja chciałam bez absorbujacych dzieci(tzn. mojego), i nie chciałam deszczu i t p ...
I teraz nie wiem, czy mam się jakoś wstydzić:zawstydzona/y: , czy co ??? :confused:

hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Karwiw, co ty chcesz od Wiktorka, który pokazał się od strony aniołka :)
Grzeczny dobrze ułozony młodzieniec. Moze jako jedyny facet bal się ze z takim stadem bab nie da sobie rady.

Ale fajnie sie bylo z Wami w realu spotkac.

Melcia, czyżbyś piła do mnie? :confused:
Bo zanim się umówiłyśmy -to ja chciałam bez absorbujacych dzieci(tzn. mojego), i nie chciałam deszczu i t p ...
I teraz nie wiem, czy mam się jakoś wstydzić:zawstydzona/y: , czy co ??? :confused:

hmmmmmmmmmmmmmmmmm

coś Ty kobieto wymyśliła :dry::no:

pije do tego, ze jak kiedys sie spotkałyśmy...
a z tamtego spotkania nikt do Was nie dołączył oprócz milki tj Moniki

i ona będzie pamiętała jaki piękny deszczyk nas wtedy zaskoczył :-p

Cześć babeczki ! Jestem mamą Tomcia i mieszkamy na Osowej.Właśnie oglądałam wasze zdjęcia ze spotkania kiedy mój szkrab otworzył oczka i koniecznie chciał coś napisać więc mu nie bronie :h h jtgcvuju bgfv gfbc bnvb POZDRAWIAMY:-D

Hello

Piekne fotki ze spotkanka:tak: No moze poza jednym:szok: Ale fajnie bylo

Mel pamietam jak nas wtedy deszcz zaskoczyl. Ja mialam zamiast gondolki fotelik i nakrylam go ortalionowym plaszczem przeciwdeszczowym od wieeelkiej gondoli. No i jakos dotarlam do domku

W niedziele sie nei rozpadalo. Gadalysmy godzinke. Dzieci byly zajete soba albo golabkami. Dalo sie pogadac i w ogole bylo fajnie. Powinnysmy sie czesciej spotykac:-) Bylo baaaardzo bardzo milo

Witam nowa mame, ja tez z Osowej Gory poki co?? A gdzie mieszkasz? Na gornym tarasie czy dolnym?? I wklej nam foto swojego dzieciatka. 4 miesiace - to super okres - zaczyna gaworzyc, siadac....

No to UFFF...

Spotkanko było naprawdę fajne i liczę na powtórki.

A Wiktorek i mnie zaskoczył pozytywnie ( bo w domu to czasem ma takie odloty ... ) ale może faktycznie ilość kobiet go onieśmieliła lekko.

uu zazdroszcze wam ze nie doszlam, no ale moj maly wybral sobie taka pore spania i nic a to nie poradze:( ale dzisiaj nudy w pracy....

reklama
aga na Rekinowej:tak: A na Wielorybiej w strone Wasilewskiego czy w blokach???

Robilam dzis szopke z piernika do szkoly. Gola wyszla piekna ale jak ja oblalam czekolada - maniana, taki folklor ze hej. No ale chcialam aby dla dzieci nie byla taka surowa....

PRZED

I PO
:-|

a to aniolek w wykonaniu Agatki :mrgreen:

Do góry