reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Namiary na sprawdzonego okuliste dzieciecego miala Olji i chyba JJ była całkiem obeznana kto jest ok.

Ja chwilowo tonę w pracy a w domu Maj tak szaleje, ze czasu na kompa brak.

Dzisiaj ide buszowac po sklepach warszawskich w poszukiwaniu prezentow.

reklama
Namiarow na okuliste sie nie doczekalam - ale z oczkiem Agaty wszystko w porzadku - na szczescie rogowka nie jest uszkodzona, oj Jagoda narobila nam stracha...
Skorzystalismy z poradni okulistycznej dla dzieci na Gdanskiej 88 - jakby ktos chcial skorzystac to raczej polecam - nie bylam osobiscie - tatus coreczke zawiozl ale skoro moj maz jest zadowolony z panstwowej porady lekarskiej to musi byc dobrze:tak:Podobno kolejki duze ale szybko idzie, pani mila i kompetentna - zyc nei umierac
Lecimy do szkoly:tak:

Dziewczyny zacie jakiegoś dobrego pediatre w Bydgoszczy????...ale naprawde dobrego....może być prywatnie. Z góry dzieki za info...

Weroniczka chora :confused::-(

ja znam nazwisko Kołodziejczyk czy Kołodziejczak - on jest tez kardiologiem dzieciecym

i jeszcze Słowik kiedys mi go Olji polecala

jeden i drugi byl o nas i zrobił dobre wrazenie
chociaz obaj calkiem inni

Kołodziejczak drozszy chyba z 90 pln
a Słowik przyjechal w nocy skasowal chyba cos kolo 50 pln

dzięki Mel....bużka...;-)

a masz moze dokladne namiary na nich....albo chociaz wiesz jak ich moge znalezc....????

no niestety, Weroniczka ma guzka na glowce :-( i pediatra dala mi skierowanie do chirurga dzieciecego , ktory stwierdzil ze to wezel chlonny, w pachwinkch tez ma powiekszone , ale oprocz ogledzin "recznych" nie zlecil zadnych badan tylko kazal obserwowac...wiec chcialbym jeszcze to skonsultowac z jakims innym pediatra...

Mel jeszcze raz dzieki...kochana jestes......ja w necie znalazlam namiary na kolodziejczaka... na slowika namiarow brak...ale dore i to...

Wronka,

na tym naszym bydgoskim forum tu kiedyś dziewczyny podawały namiary właśnie na Słowika - ja co prawda nie miałam przyjemności, ale słyszałam same bardzo dobre opinie na jego temat.
Zresztą sama zaraz przeszukam ten nasz wątek to ci znajdę te namiary.

Kochana chociaż to może jest teraz abstrakcja dla ciebie, ale musisz być spokojna i dobrej myśli.
Wierz mi, ja wiem jakie to ważne...

Trzymaj się.

reklama
Do góry