reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Maja ma wygląd słodziaka a rozrabia jak mały diabełek :) Śmiejemy się, że im bardziej wchodzi w szkodę tym bardziej z radości marszczy nos i głośniej się śmieje. :-)

Sama jestem zdumiona, jak szybko czas leci i jak mi dziecię wyrosło. Dodam, że misiowy kombinezon jest na wzrost 86cm. A Mai powoli na długie nogi miejsca brakuje.

GeHa super, że już nowe gniazdko zaczniecie wić. Z lepszą perspektywą na przyszłość.

Pati nie pomyślałabym, że nasza pościel też musi być ocenzurowana :)

reklama
Asioczek - naprawdę 86 ??? O matko.

W tej chwili powoli Maj wyrasta z ciuszkow na 80 w obwodzie brzucha sa ok ale nogawki i rekawy sa przykrotkawe. Chyba po matce bedzie miala problemy z dlugoscia nogawek i rekawow.

No i misiowy kombinezon jest to tzw male 86. Zapewne tez czasami znajdujecie firmy ktore zawyzaja lub zanizaja rozmiarowke.

dzien doberek...

asioczek...
ale córcia Tobie urosła
śliczna z niej dziewczynka
słodziak na maksa:-)

GeHa...wszystkiego dobrego w Waszym nowym miejscu na ziemi:tak::cool:

u nas z nowosci to tyle ze Samuel zna juz wszystkie literki
i umie czytac pojedybcze,proste słowa tzn. sylabizuje je i sklada w całośc:-)
youpi.....
ale jestem z niego dumna:-)
i pani go chwali:-)

od wczoraj mamy wyro dla Pariski, wiec wracamy do modelu samodzielnego zasypiana, wczoraj ryczala z 15 minut ale z doswiadczenia wiem ze to ulegnie zmianie

sadzie ze dzisiaj poryczy tylko chwilke a jutro juz bez ryku :happy:

no i nie bylo już ryku wcale :-)

zasypia pięknie w mig
dobrze sobie zapamiętała jak to było w domu :cool2:

milego wieczoru matki, żony i ... :crazy:

Pati - to ci Sami będzie niedługo nasze posty podczytywał :tak:

Dzisiaj sie zmachałam na aerobicu - sezon na dobre rozpoczęty. Tylko przed chwilą wchłonęłam 3 duże kostki czekolady ... hmmm i gdzie tu logika ??? :no:

Z tymi rozmiarami to faktycznie nie ma reguły, ja jestem przyzwyczajona do lekko zaniżanych.

A propos mąż zaprasza do cubus'a w weekend - mają być jakieś akcesoria zimowe (czapki, rękawiczki itp) w niskich cenach od 5 zł.

hmmm, ja wlasnie jutro na weekend wyjezdzam. Wyznaje zasade:Czapek nigdy dosc :tak: wiec pewnie z niejedna bym wyszla...no nic...

Agatka tez czyta - pisze do nas listy jak sie zdenerwuje, tresc ich mniej wiecej taka "prosze nie fhodzic do mojego krulestwa hyba ze do jagody" Listy zostawiamy na pamiatke.:-)Dodaje, odejmuje i mnozy - sporo dzieci w zerowce potrafi ladnie liczyc - coraz szybciej sie teraz te dzieciaczki rozwijaja, chyba jest to miedzy innymi efekt tych wszystkich fajnych zabawek itp ktorymi jestesmy bobmardowani, tak wiec drogie mamy - nie zalujmy :-D i nie miejmy wyrzutow pt "kolejna zabawka", zwlaszcza gdy kupuja dziadki :-D

hmmm, ja wlasnie jutro na weekend wyjezdzam. Wyznaje zasade:Czapek nigdy dosc :tak: wiec pewnie z niejedna bym wyszla...no nic...

Agatka tez czyta - pisze do nas listy jak sie zdenerwuje, tresc ich mniej wiecej taka "prosze nie fhodzic do mojego krulestwa hyba ze do jagody" Listy zostawiamy na pamiatke.:-)Dodaje, odejmuje i mnozy - sporo dzieci w zerowce potrafi ladnie liczyc - coraz szybciej sie teraz te dzieciaczki rozwijaja, chyba jest to miedzy innymi efekt tych wszystkich fajnych zabawek itp ktorymi jestesmy bobmardowani, tak wiec drogie mamy - nie zalujmy :-D i nie miejmy wyrzutow pt "kolejna zabawka", zwlaszcza gdy kupuja dziadki :-D

O tak, popieram kwestię kupowania przez dziadków !!!

reklama
GeHy Juleczka ma dzisiaj 5 urodzinki !!!!!

Hej Młoda Damo !!
Życzymy Tobie z całą Pariskową rodzinką
wszystkiego co najlepsze, aby Twoje nowe miejsce życia
było najwspanialszym miejscem na ziemi,
żeby nigdy Wam niczego nie brakowało...

i żebyś zawsze świeciła tym swoim super uśmiechem !!

fireworks.jpg

02-birth1.jpg

Do góry