reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Rybcia 21 niewiem co tam teraz za sklep ale ostatnio byl chyba spozywczo-monopolowy,pomalowany na niebiesko-szaro :) i te okna nad nim byly moje :) masz gdzie spacerowac,ja jak bylam mala chodzilam codziennie z dziadkiem na sluzy :)

Rybka 24 Wszyscy trzymamy kciuki i wierzymy ze do kwietnia zapachy beda odrazajace ;)

reklama
mamaCyprysia pisze:
Rybcia 21 niewiem co tam teraz za sklep ale ostatnio byl chyba spozywczo-monopolowy,pomalowany na niebiesko-szaro :) i te okna nad nim byly moje :) masz gdzie spacerowac,ja jak bylam mala chodzilam codziennie z dziadkiem na sluzy :)
MamaCyprysia kurcze nie moge teraz skumać jaki to jest budynek.Czy to jest ten na rogu kanałowej a Grunwaldzkie.Bo z tego co wiem była tam Cukierenka lub później zrobiła babeczka ciucholand.

dzieki za dobre slowka rybciu_21 i mamocyprysia

ja spac nie moge :(
ale czujemy sie lepiej po no-spie

no to kolorowych snow i spokojnej nocy dla wszystkich

rybciu 21 o ile dobrze kojarze a troche lat minelo to byly siostry wlasnie Kasia i Agata,mieszkaly na parterze,wejscie od powtorza,a okna mialy chyba z drugiej strony(wlasnie kanalowa) i mialy chyba jeszcze brata Jacka.Napisz czy dobrze kojarze,Moja babcia i mama mieszkaly tam cale zycie,zreszta i ciocie tez takze one by napewno pamietaly :)

dzien dobry...

asioczku...
Majeczka rosnie jak na drozdzach,sliczna duza panienka juz z niej :laugh:
gratuluje znalezienia opiekunki w gruncie rzeczy to bardzo trudna sprawa ::)

natalya...milego wypoczynku i dobrego humorku ;)

a co do wypowiedzi mkkafe i innych dziewczat na temat wyjazdu z Kaczuchowa...
to moje zdanie jest takie ze kazdy musi wiedziec co lubi i na co go stac
mnie tam nic w Polsce nie trzyma,
patriota ze mnie żaden,tymbardziej w panstwie gdzie kaczki rzadza ;D
jesli maz zalatwi lepsza prace dla siebie niz ma tutaj to my rowniez wyjedziemy
a do Polski mozna na weekend przyleciec
tanie linie lotnicze są i bilety niedrogie
ja tam jestem za tym zeby ludziom sie dobrze zylo........
nie wazne czy tutaj czy za granica

witam kobitki

rybcia21 skorzystam z twojej propozycji ale jak bedew domu na swoim kompi czyli jutro badz w poniedzialek

milego weekendu
i dobrego humorku w te deszczowe dni :laugh:

my czujemy sie calkim ok
troche boli brzuszek
ale plamin brak na szczescie

reklama
Kropla, to musimy się spotkać ;D. Pewnie za jakieś 2 tygaski, bo nieedługo wyjeżdżamy do rodzinki ::). Rybko24 ja trzymam kciuki i uważam Cię za BARDZO dzielną ;) ;) ;)
A co do kaczek to znam żarcik:
Prezydent K. wraz z małżonką pojechał na Ukrainę spotkać się z p. Juszczenką. Podczas rozmowy Juszczenko zwraca się do naszej 1 Damy : - Przepraszam, a panią czym truli?

Miłego dnia :p ;D

Do góry