reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Rybcia 21 niewiem co tam teraz za sklep ale ostatnio byl chyba spozywczo-monopolowy,pomalowany na niebiesko-szaro :) i te okna nad nim byly moje :) masz gdzie spacerowac,ja jak bylam mala chodzilam codziennie z dziadkiem na sluzy :)

Rybka 24 Wszyscy trzymamy kciuki i wierzymy ze do kwietnia zapachy beda odrazajace ;)

reklama
mamaCyprysia pisze:
Rybcia 21 niewiem co tam teraz za sklep ale ostatnio byl chyba spozywczo-monopolowy,pomalowany na niebiesko-szaro :) i te okna nad nim byly moje :) masz gdzie spacerowac,ja jak bylam mala chodzilam codziennie z dziadkiem na sluzy :)
MamaCyprysia kurcze nie moge teraz skumać jaki to jest budynek.Czy to jest ten na rogu kanałowej a Grunwaldzkie.Bo z tego co wiem była tam Cukierenka lub później zrobiła babeczka ciucholand.

dzieki za dobre slowka rybciu_21 i mamocyprysia

ja spac nie moge :(
ale czujemy sie lepiej po no-spie

no to kolorowych snow i spokojnej nocy dla wszystkich

rybciu 21 o ile dobrze kojarze a troche lat minelo to byly siostry wlasnie Kasia i Agata,mieszkaly na parterze,wejscie od powtorza,a okna mialy chyba z drugiej strony(wlasnie kanalowa) i mialy chyba jeszcze brata Jacka.Napisz czy dobrze kojarze,Moja babcia i mama mieszkaly tam cale zycie,zreszta i ciocie tez takze one by napewno pamietaly :)

dzien dobry...

asioczku...
Majeczka rosnie jak na drozdzach,sliczna duza panienka juz z niej :laugh:
gratuluje znalezienia opiekunki w gruncie rzeczy to bardzo trudna sprawa ::)

natalya...milego wypoczynku i dobrego humorku ;)

a co do wypowiedzi mkkafe i innych dziewczat na temat wyjazdu z Kaczuchowa...
to moje zdanie jest takie ze kazdy musi wiedziec co lubi i na co go stac
mnie tam nic w Polsce nie trzyma,
patriota ze mnie żaden,tymbardziej w panstwie gdzie kaczki rzadza ;D
jesli maz zalatwi lepsza prace dla siebie niz ma tutaj to my rowniez wyjedziemy
a do Polski mozna na weekend przyleciec
tanie linie lotnicze są i bilety niedrogie
ja tam jestem za tym zeby ludziom sie dobrze zylo........
nie wazne czy tutaj czy za granica

witam kobitki

rybcia21 skorzystam z twojej propozycji ale jak bedew domu na swoim kompi czyli jutro badz w poniedzialek

milego weekendu
i dobrego humorku w te deszczowe dni :laugh:

my czujemy sie calkim ok
troche boli brzuszek
ale plamin brak na szczescie

reklama
Kropla, to musimy się spotkać ;D. Pewnie za jakieś 2 tygaski, bo nieedługo wyjeżdżamy do rodzinki ::). Rybko24 ja trzymam kciuki i uważam Cię za BARDZO dzielną ;) ;) ;)
A co do kaczek to znam żarcik:
Prezydent K. wraz z małżonką pojechał na Ukrainę spotkać się z p. Juszczenką. Podczas rozmowy Juszczenko zwraca się do naszej 1 Damy : - Przepraszam, a panią czym truli?

Miłego dnia :p ;D

Do góry