reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ola_o szukałam wszelkimi możliwymi kanałami, niestety wśród najblizszych znajomych tez poszukiwania niań więc konkurencja. Ostatecznie znalazłam panią przez portal www.nainie.pl. Te niby polecane przez znajomych zbyt dobrego wrażenia nie zrobiły.

reklama
ja o 19 mam pociag do zakopca:) mam nadzieje ze ten wyjazd poprawi mi humor, bo puki co jest taki jak ta pogoda:( do zobaczenia za tydzien:)

mkkafe pisze:
Ostatnio jestem uczulona na temat:wyjezdzam z tego kraju. A to dlatego ze ludzie ktorych znam i ktorzy wyjezdzaja w wyborach glosowali na PiS /Kaczora. I teraz nagle sie zwijaja. OBYWATELE!!!
Wczoraj gadalam z sasiadka - plakala jak to im zle i jaki to chory kraj i wyjezdzaja. A pamietam jak we wrzesniu szla do urny. Oczywiscie ona tego nie pamieta. A ja glosowalam przeciw nim i bardzo mi zalezalo aby przegrali. I przez takie kanalie mamy co mamy. Dziekujemy!!!
Ale nic to - ja sie nie zrazam. Jak juz wszyscy wyjada to beda potrzebni dobrzy fachowcy i my sie wtedy ustawimy ;D I bedzie git

Wlasciwie weszlam zeby co innego przekazac, ale skoro juz przeczytalam...
MK - mam takie samo zdanie jak Ty i chcialam sie tym podzielic :) a jeszcze tez denerwuja mnie "patrioci" wielcy, ktorym tak tu zle, tak narzekaja i tak niedobrze, ale zaglosowac nie poszli - kolega tak zrobil... nakrzyczalam troszke na niego...

ale mniejsza o to...

chcialam napisac, ze Rybka_24 ma sie dobrze, ma pierwsze objawy ciazy, przeszkadzaja jej rozne smaki i zapachy i puchna piersi :) takze wszystko jest chyba w najlepszym porzadku - oby tak dalej.
Pozdrawia Was wszystkie i prosi o dalsze trzymanie kciukow :) Zreszta jutro juz powinna byc w domku, to sama da znac :)

MamoCyprysia ja jestem ze Swobodnej..możemy się kiedyś umówić na spacerek z naszymi pociechami ;D ;). Asioczek mój już troszeczkę starszy, ale w nocy buszuje na śpiocha i wywraca łóżeczko do góry nogami ::) ::) ::)....usypiam go w wóziu, bo inaczej się nie da :laugh: :D
A może zrobimy kiedyś spotkanie bydgoskich foremek? albo przynajmniej fordoniarek????? :D :laugh:
Hmm...pogoda mi się podoba ;D ::) :p trochę wytchnienia ;)
Pozdrawiam

Rybcia 21 ja mieszkalam na Grunwaldzkiej 57 do 6 roku zycia,czyli calkiem niedawno ;)
a ty jaki nr ???

gonia 77 Hmm swobodna to ta ul co ciagnie sie od Wyzwolenia na dol(kolo boiska az tam do pko) ??? jesli to tam to codziennie chodze tamtedy na spacerki przy okazji zakupujac :D z przyjemnoscia sie spotkam...
Jestem za spotkaniem.Czyli ile nas z fordonu ??? Olka21,asioczek.kropla,pati26,gonia77...Ktos jeszcze ???

witam bydgoszczanki i mocno pozdrawiam

tak jestem u rodzicow ale podebralam bratu laptopa i szybciutko do was pisze

u nas ok bylo do 21 bo dostalam skurcze i znow zaczelam plamic ale wzielam no-spe i sie uspokoilo :(
w nocy spac nie moge w dzien chodze a raczej leze sniieta :(

a piersi rosna rosna sikam co chwile i zapachy juz zaczynaja przeszkadzac oby do kwietnia
a nejpierw do poniedzilku do wizyty u gin ;)
jutro bede juz w domku to was poczytam
pa pozdrawiam

a kciuk trzymajcie caly czas PROSIMY :) :laugh: :)

reklama
MamaCyprysia Ja w sumie to mieszkam na Kanałowej to więc mieszkałysmy blisko siebie.Tak zapytam 57 jest ten narożnikowy budynek.Tam gdzie jest teraz AGD.

Rybka_24 bądź kobitko dzielna.Ja na pewno z moja córeczka bedziemy trzymać kciukaski za Ciebie i fasolinke.Pozdrawiamy.

Do góry