reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Asioczek gratuluję znalezienia niani.
Mkkafe  mam podobne zdanie do Ciebie w tej kwestii, wszyscy narzekają, że źle a sami przyczynili się do tego jak jest.
W poniedziałek wracam do pracy po bardzo długiej nieobecności, aż dziwnie mi z tą myślą, za to w piątek znów ruszamy nad morze, tym razem do Dębek.

reklama
chcialam sie rowniez zameldowac jako fordonianka  ;) mamoCyprysia rozmawialysmy juz na innym temacie. wczesniej mieszkalam na tatrzanskim a teraz na przylesiu. pozdrawiam wszystkie fordonianki :laugh:

A co do wyjazdów za granicę, to mi osobiście byłoby ciężko, ale każdego wybór, jak zmieniać to tylko na lepsze, więc jak jest możliwość i chęci to doskonale rozumiem takie decyzje. W mojej rodzinie dużo osób wyjechało i żadna z nich jak z nią rozmawiam o powrocie nie myśli.

Kropla to może blisko siebie mieszkamy, ja też z Przylesia.

MK jest szansa, że jak wyjadą ci co głosowali na PiS to w następnych wyborach PiS i reszta cudownej koalicji polegnie.

Me dziecię wstało skore do zabaw i łóżeczko demoluje ... Mam nadzieję, że zaraz wróci do spania. A że co jakiś czas utkni w dziwnej pozycji to muszę ją ratować.

asioczek, ja z przylesia kolo szkoly sp17 - chyba to jest jeszcze przylesie?
kto wie moze nawet sie minelysmy na ulicy...
mnie dzis niestety jakis katar dopadl. wiem ze lepiej nie brac tabletek wiec pije herbate z miodem i cytryna ale czy to pomoze? nie wiem...

Asioczek to masz nocne atrakcje:)
Moje dziecko śpi dziś bez opamiętania, tylko się budzi na jedzenie i dalej śpi, może to przez tą pogodę, bo wcześniej to się nie zdarzało.

Kropla kto wie kto wie moze sie gdzies juz minelysmy kolo 17 wypada moja trasa spacerowa gdy zbyt mocno wieje, zeby isc na gorki :)

Olka Maja na szczęście po zabawie ładnie usneła i spała do 9:30 o jak bosko. Ale chyba zęby u nas zaczynają wychodzic a dokladnie lewa dolna dwójka. Maja nawet jeść po wstaniu nie chciała a to nie jest częsty przypadek u mego dziecięcia. Po 2h zabawy grzecznie usnęła z prześcieradłem między dziąsłami .

Witam wszystkie Bydgoszczanki w pochmurny i deszczowy dzień.

A może jest jakaś mama z osiedla Okole a mniej więcej z ul.Grunwaldzkiej.
Moja niunia dziś też spała jak śpioch z przebudzeniami na amciu a spała do 12:00
I ja jakoś z nią tak długo spałam.

reklama
dzień dobry wszystkim :)

moja córcia dzisiaj spała do 11, ale niestety chyba pogoda na nią źle działa, bo od tego czasu cały czas marudzi :(

asioczek jak szukałaś niani? przez ogłoszenia czy wśród znajomych?

widzę że większość mierszkanek fordonu... a czy jest jakaś mama z Kapuścisk?

Do góry