reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej byłam z małym na Chodkiewicza u kardiologa i nefrologa, dziurke w serduszku jeszcze ma choc EKG wyszlo dobre pani doktor Pikuła stwierdziła ze slyszy szmery i za 3 miesiace echo serca a pani nefrolog mowila ze wszystko jest dobrze tylko zaczyna sie mala stulejka i mam przemywac rumiankiem mam nadzieje ze bedxzie dobrze

dzień dobry

ale tu pustki

my bylismy u gin
na razie tabletki i zastrzyki i duzo leżenai a na 15.55 na usg lecimy także odezwe sie jak bedzie po :laugh:

pęcherzyk ciążowy jest ma 3,7mm ale jest spłaszczony i może sie znowu nie udac na razie mam nadal leżeć i czekać

także mam dołka

ale co tam

MUSI SIE UDAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry