reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
goniu, w sumie chodzilo mi o dlugie spodeny no ale moze sie skusze... ;) musialabym je najpierw zobaczyc. jak sie odezwac do ciebie na privie bo ja na forum to sie tak srednio znam, poczatkujaca jestem ::)

Kropla ja swoje spodnie kupowalam na Sniadeckich, ale nastepnym razem poszlabym tam przymierzyc a zamowilabym przez net w sklepie internetowym byly takie same o ponad 50 zl tansze nawet doliczajac koszty przesylki.

a tak sie zdjeciowo zrobila to kilka zdjec mojego Tuffika wkleję:

Nie uciekaj

Dorwałam w swoje łapki

Zdobyłam i ośliniłam

Daj pyska

Jemy kulturalnie :)

Mama karmiąca

Bardzo fajne foteczki, wszystkie dzieciaczki slicze no i mamusie tez niczego sobie ;)

Aska przecież ty niedawno rodziłaś a tu już Majka marchewkę wcina. SZOK :o ::) !!! Jak ten czas leci.

A co do ciązowych fatałaszków ja również polecam sklep na pomorskiej ale......tylko w celach przymiarki rozmiaru i fasonu. Ciuszki można kupić (zapamiętaj firmę i model) w firmowych sklepach internetowych lub na allegro (te sklepy czesto tak sprzedają np. 9fashion). Na prawdę wychodzi z 50-60 zł taniej.

pozdróweczki

Dziewczyny super fotki:)
Asioczek widzę, że Majka ma krzesełko, czy mogłabyś zdradzić jakiej firmy i czy jesteś zadowolona, bo my zamierzamy kupić Jędrusiowi, ale jest taki duży wybór, że ciężko nam się zdecydować które. Takie same dylematy mamy odnośnie fotelika, więc jakby któras z was miała jakieś sugestie będę wdzięczna.
Jeszcze jedno, jak wstawiacie zdjęcia, bo mi się udaje tylko pojedynczo a chciałabym parę od razu.

milo tak sobie popatrzec na te usmiechniete buzki:) dzieciaczki przeslodkie...az sie chce nastepnego:)
ja dzisiaj mam kolejny egzamin na prawko...dopiero drugi ale pewnie nie ostatni...trzymajcie kciuki:)

reklama
JJ oj dzieciaczki rosną, co chwila kolejne ciuszki odkładam dla następnego brzdaca w rodzinie. I coraz ciezsze jest moje szczescie. ostatnio zrzucalam filmy z kamery na plytki i dopiero widac roznice. Az sie nie chce wierzyc, ze jeszcze 5mieisecy temu Maja kopala mnie od srodka.

Olka nasze krzeselko to BabyOno jak na nasze potrzeby wystarczajace. Sa z wiekszymi bajerami, ale czy mi sa az tak do szczescia potrzebne to nie wiem. Na zywo mozna je obejrzec w sklepie na Fordonskiej, a na allegro o 100zl prawie taniej.
Dla mnie istotne bylo obnizanie krzeselka do poziomu lawy, bo my normalny stol tylko w kuchni mamy a obiady w domu czesto wlasnie przy nizszej lawie jadamy i w przyszlosci Maja tez do tego poziomu powinna byc obnizona. Oparcie mozna odchylic do tylu co jest fajne dla malucha, ktory jeszcze nie siedzi. Teraz obiady Maj wciaga w pozycji półleżącej. Jedna uwaga kąt pomiędzy oparciem a siedziskiem jest stały. jak przechylam oparcie to nogi troche do gory ida - nie zauwazylam tego wczesniej ale i tak jest ok.

http://www.allegro.pl/item118005659_krzeselka_babyono_krzeselko_wysylka_19_zl.html

Do góry