reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

olji
ja mam fajną kosmetyczkę na Sobieskiego tj koło wieżowca ELTRY na Dworcowej
dokładnie koło Biedronki na Sobieskiego
Jola Milicka

reklama
Ja własnie uzywam mazidełka Biotherm Aquasource non stop-dla mnie rewelacja,juz dawno zaden krem tak nie działał na moją suchą buzię!! ::)!

asioczek,mozesz dac namiar na ta kosmetyczke?? ;)

Pati ja mam ten sam krem :D
ale on nie jest przeciwzmarszczkowy ::) czy jest ?
do jakiej masz cery?

Bo ja mam do normalnej i chyba powinnma mieć raczej do suchej ale obawiam sie, że będzie zbyt tłusty ::)

mi wiele kremow nie sluzy..ale z erisa zawsze mi popasuja, teraz uzywam olay multiradiance czy jakos tak, przy okazji niby rozswietla skore, ...a do erisa to sie wybieram i wybieram...i jakos sie umowic nie moge, a byla juz tam ktoras????
ja mam tez fajna kosmetyczke, ulica w bok od dworcowej malutki gabinecik ale jest strasznie przytulnie i milo, babka wszystko fajnie tlumaczy co robi, pracuje przedewszytkim na produktach erisa, ma tez takie fajne kremy co jesc mozna:) salonik nazywa sie katharsis

Mel,oczywiscie nie jest przeciwzmarszczkowy,ja mam tez do normalnej cery tak mi doradzili w Douglasie ze bedzie super no i jest ;),a jesli chodzi o przeciwzmarszczkowy to uzywam pod oczy La roche posay-ogólnie tez bardzo lubie te kosmetyki ;)

Tak sobie tylko z boczku zerkam
10.gif
na ta interesujaca dyskusje na temat przyszlych wydatków
19.gif

ułatwię Tobie kochanie sprawę :

kosmetyczka
masażystka
pedicure ...rzystka ;D
manicure ... rzystka ;D
i jeszcze .... ::) ::) ::) ::)

psychoterapeuta :p

reklama