reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kobietki,ale tu pusto........

jesli o zmarszczki chodzi to ja, tez juz sie przed nimi ubezpieczam....a co mi tam,lepiej dmuchac na zimne ;D ;D ;D ;)

reklama
Kremy przeciwzmarszczkowe używam, ale w wieku 23 lat jeszcze o nich nie myślałam :)
Mam kilka serii przetestowanych. Ulubiona to Clinique Repair wear - nie jest tania, ale wydajna i mi służy, na większość polskich firm kosmetycznych łapię uczulenie po tygodniu stosowania kremu. Do kosmetyków Avonu, Orifflame i Vichy nie podchodzę, bo te nawet w minimalnej ilości działają na moją skórę jak pokrzywa.

Właśnie dostarczyli łóżeczko i resztę pierdołek które zamówiłam w sklepie internetowym, mąż zabrał się za skręcanie łóżka, bo musi trochę się wywietrzyć. A mi z całej paki zakupów najbardziej podoba się pielucha flanelowa w owieczki. Chyba nie jestem normalna ....

Mea TO JEST NIC. Gdy mieszkalismy we Wrocku weszlo cos takiego jak kredyt studencki - bardzo nisko oprocentowany i chcielismy go wziac. Bylismy juz ponad 1 rok po slubie wiec tworzylismy odrebne gospodarstwo domowe. Moje zarobki byly niziutkie wiec nalezal nam sie, wszystkie socjale na studiach nam sie nalezaly...No i dostalismy odmowna decyzje. Powod:zbyt wysokie zarobki ::) :-[Ale nie moje. Moich tesciow. Bo kredyt mial byc na meza - studenta chyba wtedy 3 roku. A on wtedy wg banku byl na utrzymaniu rodzicow. I nasze gospodarstwo domowe skladalo sie wg banku z meza i mnie mieszkajacych we Wroclawiu oraz z moich tesciow mieszkajacych 250 km dalej w swoim rodzinnym miescie. No i dupa, nie dostalismy kredytu.

Aska mi w listopadzie tez wskoczy 3 na poczatek. Ale tez czuje sie mlodo. A co tam..

asioczek pisze:
A mi z całej paki zakupów najbardziej podoba się pielucha flanelowa w owieczki. Chyba nie jestem normalna ....

hihihi babki w ciąży są odlotowe :D
byłam dzisiaj u gina na kontroli i jakoś mi tak smutno było w poczekalni jak siedziałam bez brzuszka ::) :(
kurcze chyba prędko postaram(y) sie o drugi ;D

kremiki to ja uwielbiam BIOTHERMU
ale chętnie poczytam co Wy wychwalicie
mój nie jest tani ale zrobiłam kiedyś eksperyment
kupowałam tańszy i używałam 1 opakowanie przez kilkanaście dni (bo tylko na tyle wystarczał )i a Biothem wystarcza mi na ponad 3 miesiące, więc tańszy krem wcale nie wychodził taniej :p

chyba sobie kupie przeciwzmarszczowy ::) nawet nie zauważyłam, że się zestarzałam

preferuję kremy dobrze nawilżające i dające uczucie lekkości na buzi :)

a 3 wskoczy mi za 2 i pół roku 8)

a co do kremow, to ja wymiekam nei moge trafic na swoj, po ciazy mi sie wszystko rozregulowalo z cera, i jestem wsciekla, bo mi zawsze odpowiadaly ives rocher, a teraz dupa

przechodzilam dzis kolo gabinetu eris, i mie kusilo coby wejsc i wziac cennik - syszalam ze maja tam fajne zabiegi z czekolada ::) wiecie cos o tem???

i pytanko, czy mozecie polecic jakas kosmetyczke, sensowna, bo bym chciala isc z ta moja nieszczesna buzia po porade, a tak do pierwsej lepszej isc nie chce,
w ciazy bylam u tej co jest nad mega, ale mi nie podpasowala laska :(

brrrr widze, że dziś temat urzędników.... ja po 25 ide do urzedu w spr. wychowawczego, kompletuję wszystkie potrzebne papierki ale niech mnie tylko który urzedas wkurzy... :o :o

co do legalu to my raptem 1,5 roku  ;D - prawdziwe młode małżeństwo  ;D choć "papierach" już nie takie młode. W tym roku jeszcze 2 ale w nastepnym to juz 3 z przodu.
Ale jakos nie czuję tych lat. Kremu na zmarszczki nie uzywam jeszcze z wyjątkiem kremu nawilżająco-kojącego pod oczy ( obecnie stosuję AVENE ). i w ogóle kiedys jak byłam młodsza to wydawało mi się, że 30 lat to juz poważny wiek, a dzis kiedy go prawie mam to smiać mi się chce jak pomyśle jakie człowiek jeszcze "głupawki" potrafi czynić... ;D

ale ale widzę, że my prawie wszystkie w podobnym wieku hihi

reklama
Melanie Biotherm też jest fajny, jak pracuję w pomieszczeniu z klimą to często ratuję się kremami i emulsjami biothermu mocno nawilżającymi.

Olji ja mam sprawdzoną kosmetyczkę, ale w Fordonie.

Do góry