reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kobietki,ale tu pusto........

jesli o zmarszczki chodzi to ja, tez juz sie przed nimi ubezpieczam....a co mi tam,lepiej dmuchac na zimne ;D ;D ;D ;)

reklama
Kremy przeciwzmarszczkowe używam, ale w wieku 23 lat jeszcze o nich nie myślałam :)
Mam kilka serii przetestowanych. Ulubiona to Clinique Repair wear - nie jest tania, ale wydajna i mi służy, na większość polskich firm kosmetycznych łapię uczulenie po tygodniu stosowania kremu. Do kosmetyków Avonu, Orifflame i Vichy nie podchodzę, bo te nawet w minimalnej ilości działają na moją skórę jak pokrzywa.

Właśnie dostarczyli łóżeczko i resztę pierdołek które zamówiłam w sklepie internetowym, mąż zabrał się za skręcanie łóżka, bo musi trochę się wywietrzyć. A mi z całej paki zakupów najbardziej podoba się pielucha flanelowa w owieczki. Chyba nie jestem normalna ....

Mea TO JEST NIC. Gdy mieszkalismy we Wrocku weszlo cos takiego jak kredyt studencki - bardzo nisko oprocentowany i chcielismy go wziac. Bylismy juz ponad 1 rok po slubie wiec tworzylismy odrebne gospodarstwo domowe. Moje zarobki byly niziutkie wiec nalezal nam sie, wszystkie socjale na studiach nam sie nalezaly...No i dostalismy odmowna decyzje. Powod:zbyt wysokie zarobki ::) :-[Ale nie moje. Moich tesciow. Bo kredyt mial byc na meza - studenta chyba wtedy 3 roku. A on wtedy wg banku byl na utrzymaniu rodzicow. I nasze gospodarstwo domowe skladalo sie wg banku z meza i mnie mieszkajacych we Wroclawiu oraz z moich tesciow mieszkajacych 250 km dalej w swoim rodzinnym miescie. No i dupa, nie dostalismy kredytu.

Aska mi w listopadzie tez wskoczy 3 na poczatek. Ale tez czuje sie mlodo. A co tam..

asioczek pisze:
A mi z całej paki zakupów najbardziej podoba się pielucha flanelowa w owieczki. Chyba nie jestem normalna ....

hihihi babki w ciąży są odlotowe :D
byłam dzisiaj u gina na kontroli i jakoś mi tak smutno było w poczekalni jak siedziałam bez brzuszka ::) :(
kurcze chyba prędko postaram(y) sie o drugi ;D

kremiki to ja uwielbiam BIOTHERMU
ale chętnie poczytam co Wy wychwalicie
mój nie jest tani ale zrobiłam kiedyś eksperyment
kupowałam tańszy i używałam 1 opakowanie przez kilkanaście dni (bo tylko na tyle wystarczał )i a Biothem wystarcza mi na ponad 3 miesiące, więc tańszy krem wcale nie wychodził taniej :p

chyba sobie kupie przeciwzmarszczowy ::) nawet nie zauważyłam, że się zestarzałam

preferuję kremy dobrze nawilżające i dające uczucie lekkości na buzi :)

a 3 wskoczy mi za 2 i pół roku 8)

a co do kremow, to ja wymiekam nei moge trafic na swoj, po ciazy mi sie wszystko rozregulowalo z cera, i jestem wsciekla, bo mi zawsze odpowiadaly ives rocher, a teraz dupa

przechodzilam dzis kolo gabinetu eris, i mie kusilo coby wejsc i wziac cennik - syszalam ze maja tam fajne zabiegi z czekolada ::) wiecie cos o tem???

i pytanko, czy mozecie polecic jakas kosmetyczke, sensowna, bo bym chciala isc z ta moja nieszczesna buzia po porade, a tak do pierwsej lepszej isc nie chce,
w ciazy bylam u tej co jest nad mega, ale mi nie podpasowala laska :(

brrrr widze, że dziś temat urzędników.... ja po 25 ide do urzedu w spr. wychowawczego, kompletuję wszystkie potrzebne papierki ale niech mnie tylko który urzedas wkurzy... :o :o

co do legalu to my raptem 1,5 roku  ;D - prawdziwe młode małżeństwo  ;D choć "papierach" już nie takie młode. W tym roku jeszcze 2 ale w nastepnym to juz 3 z przodu.
Ale jakos nie czuję tych lat. Kremu na zmarszczki nie uzywam jeszcze z wyjątkiem kremu nawilżająco-kojącego pod oczy ( obecnie stosuję AVENE ). i w ogóle kiedys jak byłam młodsza to wydawało mi się, że 30 lat to juz poważny wiek, a dzis kiedy go prawie mam to smiać mi się chce jak pomyśle jakie człowiek jeszcze "głupawki" potrafi czynić... ;D

ale ale widzę, że my prawie wszystkie w podobnym wieku hihi

reklama
Melanie Biotherm też jest fajny, jak pracuję w pomieszczeniu z klimą to często ratuję się kremami i emulsjami biothermu mocno nawilżającymi.

Olji ja mam sprawdzoną kosmetyczkę, ale w Fordonie.

Do góry