reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

natalya pisze:
dzieki mel ale ja na szwederowie mieszkam a fordon troche daleko i zalezy mi od zaraz...moze pogadam z moja przyjaciolka i uda jej sie jeden dzien w tygodniu poswiecic w koncu maly ja zna i mam do niej zaufania a jak nie to poszukam moze w anonsach

aaa poczekaj na szwederowie mam koleżankę, która tez opiekuje się dziećmi
jak nie załatwisz z Twoja koleżanka do daj znać :) - a ja w między czasie zapytam tą moją czy nadal się zajmuje dziećmi

aska a Ty gdzie mieszkasz? bo ja mam skleroze i nie pamiętam :p fordon?

reklama
ano widzisz też fordon
mój mautek mieszka na Osiedlowej, wiesz gdzie to jest ?
ja też tam kiedyś mieszkałam :) jak chodziłam do podstawówki ::)

rozmawiałam własnie z moja mamą - by the phone :D
i jej by pasowało w sierpniu pilnować dzidzi w fordonie

BTW stawki w Bydgoszczy są podobne

Witajcie!!!W końcu tu dotarłam!!!

Na początek wiele dobrego w Nowym Roku,zdrówka!!!!

Asia-jak chcesz jeszcze namiary na położną z 2 to służę-za 300zł-super babka!Już chyba pisałam,że dzięki niej zdecyzją o cesarce poszło tak szybko!Super zdjęcie masz w profilu!

Co do wieku to mi zaniedługo obok 3 pojawi się 1 :(I niestety coraz więcej zmarszczek!Ja jestem fanką Vichy-ale ostatni kupiłam serię Loreala z boswelox i zobaczymy czy zdziała cuda :)A o biotr.chyba też pomyślę!

Sorry,że nie dotarłam na spotkanko-mam nadzieje,że niedługo będzie następne ;)

Pozdrawiam wszystkich b.serdecznie i mam nadzieję,że będe juz na bieżąco!

Wiem gdzie jest Osiedlowa :). W Fordonie mieszkam już sporo latek :) Ale do podstawówki dojeżdżałam do "miasta", bo chodziłam do szkoły sportowej.

Irin namiary na położną poproszę. Będę mogła sobie wybrać, która mi pasuje najbardziej. :)

do podstawówek to ja chodziłam sześciu :p w tym 3 w fordonie
do sportowej w miescie tez chodziłam :D i to najdłużej, bo 2 i pół roku ::)

ale będziesz miała wybór ::) - podejmujesz dobre decyzje?

Ale sie rozmarzylam spa, masaze, sauny ............ ::) :) tez mam ochote na takie przyjemnosci
Kiedys tez mieszkalam w Fordonie na Tatrzanskim mieszka tam jeszcze moja mama

witam!

Ja tez mieszkałam w frodonie na szybowników i chodziłam z wronką do 27.
Mel ty też tam chodziłaś? Ale ty jesteś chyba 2 lata młodsza od nas?

Helołek laseczki w Nowym Roku ;D
Muszę się w końcu odezwać, bo się Mel już zupełnie obrazi na mnie za taką ignorację tematu ;)
Jestem z Bydzi, mam na imię Viola, rocznik 77 i mam 4 letnią ślicznotkę Juleczkę.
Reszta o mnie wyjdzie na bieżąco....chyba, hihi ;D
Pozdrawiam!

reklama
Mel super by bylo jak moja nie bedzie mogla to dam ci znac.....no dobra to ja sie w koncu w przyszlym tygodniu umawiam do kosmetyczki...bo ja tak ze wszystkim sie wybieram i nic z tego...nawet ten moj na mnie krzyczy ze mam cos dla siebie zrobic i przestac oszczedzac(bo ja takie cos dziwne mam ze mi na wszystko szkoda..nie wiem chyba na czarna godzine bym chciala wszystko odlozyc...a jak ta czarna godzina nie nadejdzie?? ;D)...a i jego w koncu tez do kosmetyczki zapisze...male oczyszczanko dobrze mu zrobi

Do góry