reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olka maja troche drozej niz w Kadusie, ale chyba nie az tak drastycznie. Za farbowanie kolor + czerwone pasemka, podciecie + ulozenie na wlosach ktore zostaly uznane za poldlugie placilam w zeszlym roku 120 zl wiec nie sadze ze az tak drastycznie ceny wzrosly. farbowanie jednym kolorem jest chyba tansze. Zawsze mozna sie przejsc dowiedziec ile bedzie kosztowalo pofarbowanie Twoich wlosow. ja na dniach wybieram sie do Stylu do podciecia wiec moge sprawdzic ile z a farbowanie dlugich kosztuje.

reklama
asioczek pisze:
Natalya u nas tort krolewski z okolicznosciowym przybraniem od Sowy na chrzcinach byl pyszny. Mam nadzieje, ze z nerkami juz lepiej. Zastanawiam sie czy lekarka Wasza sasiadka to nie moja ciocia :)
mysle ze to na pewno byla twoja ciocia. mowila ze ma corke w moim wieku...tzn 10 lat starsza:)
a z tym tortem to chyba szybko odwolam zamowienie, bo zrobilam tez rezerwacje u sowy na obiad, to lepiej jak kazdy wezmie sobie taki deser jaki chce...ale wtopa...to przez ta goraczke chyba jeszcze nie wszystko do normy wrocilo...
olka a nie probowalas jakiejsc dobrej farby sama kupic i poprosic kogos zeby ci nalozyl?? ja jak kiedys robilam jeden kolor to nawet sama sobie nakladalam, a ztylu prosilam mame albo kolezanke, ostatnio farbuje tylko jak podcinam i zawsze jakies pasemka wtedy robie czy cos. w sobote ide do zareby zobaczymy jakie efekty beda

Olka21, tak mieszkam niedaleko, rzut berecikiem ;D. A na Woj....12 mam rodzinkę....często obok Twojego bloku chodzę i dlatego poznałam okolice ::).

Ja nie farbuję kłaczków...a wychodzą mi cholelnie...Nawet po przebudzeniu mam kilka na podusi :(. Dopóki karmię nie chcę stosować żadnych tabletek, a już o zmianie koloru nie myślę, bo bym chyba wyłysiała...a miałam takie ładne pióra...mam nadzieję, że dojdą do normy tak jak po 1 ciąży i karmieniu. Z obcinaniem nie mam problemu, bo noszę się na długo :laugh:...ale chyba coś będę musiała zrobić, żeby się wzmocniły...
Stosujecie jakieś bajerki przeciw wypadaniu włosów i łamaniu szponków?

odwolalam ten tort:)
oj mi w ciazy i po tez strasznie wypadaly, a teraz juz luzik. kupilam sobie jakie stabletki wzmacniajace ale bralam je nieregularnie wiec efektow nie bylo, samo przeszlo. kiedys dostalam od siostry takie tabletki na wlosy i paznokcie, nie pamietam nazwy ale w geant kiedys bardzo dlugo przed apteka stali z ulotkami o nich. maja zielone pudelko. czulam sie po nich fatalnie!!!! na 100% po nich bo jak przestalam brac wszystko wrocilo do normy a jak znowu wzielam dolegliwosci wrocily. fatalne samopoczucie, problemy z zoladkiem, bole brzucha ciagle zmeczenie ::) jak mi sie nazwa przypomni to napisze

Gonia77 Na ratowanie moich heraczy mam odzywke WAX niby ma dzialac cuda, ale jakos nadal linieje.
o taka http://www.wax.com.pl/wax.html
Probowalam tez kosmetykow z serii Kerastase na wzmocnienie ale efektow brak. Na szczescie paznokcie pozostaly mocne i rosna na potege.

Olka tak jak radzi Natalya jezeli chcesz jeden kolor na wlosy to nie lepiej samej lub za pomoca rak rodzinki/kumpeli? Zawsze taniej.

Ciekawe jakie metody ma Violetta Villas :D :D :D :D :D, na włosy oczywiście.
Zapomniałam się zapytać, czy możecie polecić jakąś firmę z oknami PCV...bo ja już zgłupiałam. Dziś jadę na fordońską w kilka miejsc...

asioczek pisze:
Gonia77 Na ratowanie moich heraczy mam odzywke WAX niby ma dzialac cuda, ale jakos nadal linieje.
o taka http://www.wax.com.pl/wax.html

witam mile panie.........
ja uzywalam tej odzywki i jak dla mnie rewelka
bardzo mi wlosy wzmocnila,przestały wypadac i jekies takie ładniejsze są

chcialam sie pochwalic rowniez ze

Samuelek bedzie miał rodzenstwo.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry