reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Przegladam tak ten watek i temat o rozwydrzonych dzieciach.Ja na ten temat mam takie zdanie ze w wiekszosci przypadko zalezy to od rodzicow bo pozwalaj dzieciom na wszystko nie wiedzac jakie konsekwencje ich czekaja potem, ale mnostwo jest takich przypadko gdzie nie rodzice maja swoja wine tylko po prostu dziecko juz takie jest ja pracuje w supermarkecie i widze jak zachowuja sie dzieci a jak ich rodzice i msze powiedziec ze coraz czesciej mozna spotkac takie rozkapryszone dzieci wrzeszczace na cały sklep ze mama ma cos kupic, połowa z tych mam czy babc kupi zeby miec spokój ale wczoraj np jedno tak sie darło ze chce loda.A jego mama awinela go za reke i wyprowadziła ze sklepu ale był krzyk niesamowity
112170.jpg

reklama
no ale dzieciak już będzie wiedział, że awanturą loda nie wymusi :p

no i właśnie o tym mówię ;)

Olka
przefarbowałaś włosy ? :)

Melanie pisze:
no właśnie widziałam wcześniej tą fotkę
i te blond piórka mi podpadły ;)
;D ;D ja ni pofarbowałabym sie na blond nie pasowałoby mi to ale jak juz na temat włosów znacie dobrego fryzjera jakies 3 miesiace temu byłam zrobiłam sobie czarny z granatem o taki
100117.jpg

zapłaciłam 100zł a Kadusie w Fordonie i sprał sie po miesiacu chce zrobic sobie jeszcze raz ale majc pewnosc ze nie bede musiała tam wracac za miesiac

Jeśli chodzi o takie zachowania rodziców, że pozwalają, bo dziecko krzyczy no to FE rodzice. Tu sie zgadzam. A mi chodziło o to, że nie mamy wpływu na to kiedy i czy wogóle dziecko się rozbeczy itp. A w supermarketach są spektakle z udziałem bobasów hehehehe...Ale mniejsza z tym.
Olka21, czy Ty nie mieszkasz czasem na ul. Wojciecho....... ? niedaleko Swobodnej? Tak mi się zdaje...to zdjęcie na balkonie....

moi sasiedzi codziennie slysza jak nie ulegam swojemu dziecku ;D ;D
nie pamietam czy wam pisalam o torcie ze staropolskiej, ladny byl ale zamawialam cytrynowe nadzienie a dostalam czekoladowe, dobre bylo, nie pofatygowalam sie przejsc do nich bo mnie choroba rozlozyla. ogolnie w srodku zwykly biszkopt przelozony masa. na chrzciny zamowilam u sowy. bede miala porownanie:)

Kariwiw gratuluej wołania siusiu :)

Olka21 z fryzjerow fordonskich polecam Styl na Rzezniackiego - farby maja Welli i lepiej sie na wlosach trzymaja niz ta z Kadusa. Ale latem moj kolor nigdy na wlosach sie nie trzymal i co miesiac musialam wlosy fabowac, bo z fajnego robil sie rudy w ktotrym tragicznie wygladalam. Jest troche drozej niz w Kadusie ale wedlug mnie lepiej strzyga i farbuja.
Teraz trwam w naturalnym kolorze i czekam, az moje wlosy przestana wypadac i wtedy cos z nimi zrobie. Chwilowo jestem przerazona iloscia wlosow ktorą widze wokol siebie a kiedys byly integralna czescia mojej czupryny.

Natalya u nas tort krolewski z okolicznosciowym przybraniem od Sowy na chrzcinach byl pyszny. Mam nadzieje, ze z nerkami juz lepiej. Zastanawiam sie czy lekarka Wasza sasiadka to nie moja ciocia :)

Co do zachowania rodzicow hmm ja musialam troche swoje poglady wychowawcze zmienic, ale staram sie zeby Majka juz teraz nam na glowe nie weszla. Ale nasi znajomi wychowuja dziecko bezstresowo wiec wyprawa z malym do sklepu to istny cyrk z waleniem glowa w podloge.

gonia77 pisze:
Jeśli chodzi o takie zachowania rodziców, że pozwalają, bo dziecko krzyczy no to FE rodzice. Tu sie zgadzam. A mi chodziło o to, że nie mamy wpływu na to kiedy i czy wogóle dziecko się rozbeczy itp. A w supermarketach są spektakle z udziałem bobasów hehehehe...Ale mniejsza z tym.
Olka21, czy Ty nie mieszkasz czasem na ul. Wojciecho....... ? niedaleko Swobodnej? Tak mi się zdaje...to zdjęcie na balkonie....
Tak mieszkam a ty skad wiesz moze mieszkasz niedaleko

reklama
asioczek pisze:
Kariwiw gratuluej wołania siusiu :)

Olka21 z fryzjerow fordonskich polecam Styl na Rzezniackiego - farby maja Welli i lepiej sie na wlosach trzymaja niz ta z Kadusa. Ale latem moj kolor nigdy na wlosach sie nie trzymal i co miesiac musialam wlosy fabowac, bo z fajnego robil sie rudy w ktotrym tragicznie wygladalam. Jest troche drozej niz w Kadusie ale wedlug mnie lepiej strzyga i farbuja.
Teraz trwam w naturalnym kolorze i czekam, az moje wlosy przestana wypadac i wtedy cos z nimi zrobie. Chwilowo jestem przerazona iloscia wlosow ktorą widze wokol siebie a kiedys byly integralna czescia mojej czupryny.

Natalya u nas tort krolewski z okolicznosciowym przybraniem od Sowy na chrzcinach byl pyszny. Mam nadzieje, ze z nerkami juz lepiej. Zastanawiam sie czy lekarka Wasza sasiadka to nie moja ciocia :)

Co do zachowania rodzicow hmm ja musialam troche swoje poglady wychowawcze zmienic, ale staram sie zeby Majka juz teraz nam na glowe nie weszla. Ale nasi znajomi wychowuja dziecko bezstresowo wiec wyprawa z malym do sklepu to istny cyrk z waleniem glowa w podloge.
Co do Stylu to słyszałam ze kosmiczne ceny maja dlatego nawet nie szłam tam

Do góry