Kariwiw
Fanka BB :)
No a mnie miesiąc tu nie było i taka niespodzianka - Melanie najszczersze gratulacje ! (I też "zazdraszczam")
Nilsiowi - najserdeczniejsze życzenia z okazji skończenia roczku.
Baaaardzo spóźnione życzenia urodzinowe dla Wronki.
Nasz laptop trafił do serwisu, ale następnym razem zrzucę go z balkonu.
Co do Wasyla - to jest jednak gość przesuper - ostatnio miłam kłopot, właściwie takie "emergency" i przyjął mnie bez problemu i rejestracji. Teraz wizyta to 80 zeta, akurat jestem na bieżąco.
Też niedawno przerabialiśmy trzydniówkę - dokładnie 3 doby wysokiej gorączki i potem ufff - wysypka. Ciężko się zbijało tę temperaturę, a do tego upały.
Ostatnio wieczorami namiętnie rolkujemy - mąż kupił sobie nowiutkie i tak sobie szusujemy, albo czasem z moją przyjaciółką jesteśmy 2 fajne roller girls hehe.
I moje dziecko zaczyna wołać siusiu ! Właściwie w dzień biega już tylko w majteczkach.
I tak to u nas.
Pozdrawiam was wszystkie.
Nilsiowi - najserdeczniejsze życzenia z okazji skończenia roczku.
Baaaardzo spóźnione życzenia urodzinowe dla Wronki.
Nasz laptop trafił do serwisu, ale następnym razem zrzucę go z balkonu.
Co do Wasyla - to jest jednak gość przesuper - ostatnio miłam kłopot, właściwie takie "emergency" i przyjął mnie bez problemu i rejestracji. Teraz wizyta to 80 zeta, akurat jestem na bieżąco.
Też niedawno przerabialiśmy trzydniówkę - dokładnie 3 doby wysokiej gorączki i potem ufff - wysypka. Ciężko się zbijało tę temperaturę, a do tego upały.
Ostatnio wieczorami namiętnie rolkujemy - mąż kupił sobie nowiutkie i tak sobie szusujemy, albo czasem z moją przyjaciółką jesteśmy 2 fajne roller girls hehe.
I moje dziecko zaczyna wołać siusiu ! Właściwie w dzień biega już tylko w majteczkach.
I tak to u nas.
Pozdrawiam was wszystkie.