reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ale jaja
no nie mogę ;D

nalaseczka własnym oczom nie wierzę
to jest Twoja córka???
duż poznaję
ale mała :o
alez urosła

śliczna jest ta fotka przy łancuchu
pięęęęęękna

reklama
Nalaseczka
Wszystko się zgadza ;D w 100%, jest tak jak mówisz.
Ja wcale nie skumałam Ciebie- wybacz, ale taka byłam spanikowana, przez pól lotu powrotnego się sprzeczaliśmy o klucze, które zgubiłam do mieszkania 8) totalny zamot był.
Może jeszcze kiedyś będzie okazja do poznania i rozpozniania się ;D Buziaki dla Ciebie :)
A słyszałaś w locie powrotnym jak moja Jula co chwilę się pytała czy już spadamy? ;D ;D Załamka.
A, że świat jest mały to się zgadza, spotkałam w tym samolocie kumpelkę z lat szkolnych ;)

Hello

Nalaseczka  ale Ala urosla..a jaka czuprynka ::)Super

Wklejam foto z chrzcin - 90 % zdjec wykasowanych - nie nadaja sie do niczego. Wrrrr, wsciekam sie

familia

rycze

usmiech

spie w drodze powrotnej

GeHa jeśli sie sprzeczaliście to dyskretnie bo do głowy by mi nie przyszło. Jula natmomiast jest doprawy rozkoszna, buzia jej się absolutnie nie zamyka, w drodze powrotnej faktycznie cały czas słychać było jej głosik. Jest bardzo, bardzo otwarta i śmiała. No i śliczna :)
Że sie nie poznałyśmy to się zbytnio nie dziwię. Tez mialam stresika konkretnego, szczególnie w Bydgoszczy. A okazja do poznania pewnie bedzie jeszcze.

Mel faktycznie Ala urosła, no ale spójrz na Pariskę, to po prostu już duza panna. A jaka laska :), jak mamusia :)

Mk , Twoje Jagódka też bardzo wydoroślała. Fotki z wyjazdu rewelka, po prostu powalają, musiało być cudownie. Na chrzecie w tej sukieneczce Jago wyglada po prostu słodziutko.

Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn.

witam!! ja wlasnie wrocilam z nad morza. bylam z przyjacioka 2 dni:) i chociaz pierwszego dnia bylo tak zimno ze lezalysmy na plazy w spodniach i koszulkach, wiatr byl okropny, ja zasnelam i mam pol twarzy i plecy w paski zjarane ze sie ruszac nie moge. bylysmy we wladyslawowie, bylo bardzo duzo rodzin z dziecmi:) bardzo mi sie podobalo to ze prawie na calej dlugosci plazy byl ulozony chodnik z desek wiec nie ma problemu z wozkiem dojechac:) bylo bardzo milo...chociaz nie bylo na kim oka zawiesic:p bardzo polecam bar pod sosna, pyszne jedzenie, a najlepsza rekomendacja to chyba to ze caly czas tam pelno. mojej kwatery nie polecam, mimo ze ladnie, czysto i blisko plazy ale halasy w rurach byly nie do zniesienia!!!!!! dla bardziej wymagajacych polecam hotel velaves, piekny nowy hotel, jeszcze cos tam dokanczaja:)

Witam wszystkie mamy. Mam pytanko do Pati26: czy synek Samuelek chodzi do przedszkola ELF na osiedlu Bajka? (ul.Gawędy). Mój synek Piotruś chyba chodzi razem z Samuelkiem do jednej grupy ;D ;D ;D Proszę odpisz. Pozdrawiam. A z tym Lodnynem niezły numer ::)

gonia77 pisze:
Witam wszystkie mamy. Mam pytanko do Pati26: czy synek Samuelek chodzi do przedszkola ELF na osiedlu Bajka? (ul.Gawędy). Mój synek Piotruś chyba chodzi razem z Samuelkiem do jednej grupy ;D ;D ;D Proszę odpisz.

gonia77 witaj! Samuelek ogolnie do niedawna chodził do przedszkola obok "Elfa" do "Bajki", ale po ostrej wymianie zdan z jednym z rodzicow juz tam wiecej nie poszedl i rzeczywiscie chodzi z Twoim Piotrusiem do "Elfa"(poznal go na zdjeciu :laugh: ;)). Poza tym zerówka lepsza w Elfie :p
Ale ten świat jest mały ::) ;D

;D ;D ;D Pati26 to nasze łobuziaki będą się razem uczyć literek. Niedługo się może okazać, że rozmawiam z sąsiadką zza ściany ::). Samuel świetny chłopak....już sobie wyobrażam co oni tam w przedszkolu wyprawiają. Mój już uwagi przynosi do domu na kartce napisane :-[. Melanie Twoja córcia to Twój klon mały. Fota suuuuuuuuuuuuuper! ;D ;D ;D A gdzie na basen chodzicie? Może się kiedyś załapie...samej to mi się nie chce, a kumpele hmmm, większość nie ma dzieci i pracuje namiętnie ::) Pozdrófffka ;)

reklama
Do góry