reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hello
Wrocilismy z tulaczki po Gorach. Zrobilismy 2 tys km, kilkaset fotek i zjechalismy do Bydy...Oczywiscie nie mozemy sie teraz tutaj odnalezc, zawsze tak jest po Bieszczadach, to wspaniale miejsce potrafi zawrocic w glowie. Teraz tylko jedno mi chodzi w glowie: wrocic

Krotka fotorelacja, szkoda ze musialam pomniejszyc fotki, wiecej zdjec w galeryjce http://klausfinger.com/galeria/  Po drodze zwiedzilismy Rzeszow i Łańcut, w Solinie bylismy z moim bratem i jego zona i coreczka, w gorach jz tylko sami z dziecmi

Nasz domek w Solinie

Jagodka wciaz stala pod scodami

Na zaporze

Jago obudzila sie na statku

Agatka z Kinga

Potok Wolosaty

Stare Siolo

Potok Hylaty

San w miejscowosci w ktorej nocowalismy

Poloninka

Na trasie na polonine Carynska

I na szczycie

Na Tarnice wnioslam Jaodke sama

Przy zejsciu spala

Widok z Tarnicy

Przy kominku

reklama
mk..ale Tobie zazdroszcze tej wyprawy
kocham góry,a Bieszczady są mi szczegolnie bliskie
spędziłam tam cudowny miesiac trzy lata temu.....
same mile wspomnienia,piękne krajobazy
ach.....wogóle cud,miód,malina :laugh:

zdjęcia przepiękne....

MK swietnie ze wyjazd sie udal!!! zdjecia super!! zazdroszcze wam takiego urlopiku:) my w lancucie bylismy jakis miesiac temy(chyba) ale niestety tylko jeden dzien, wlasciwie to bylismy w takiej wiosce kolo lancuta, rewelacja!!! a jakie widoki!! my mielismy jechac na urlop po 21, a tu maz dostal dodatkowe zlecenie i to bardzo duze wiec nie moze przelozyc, a jak juz jemu pasuje to ja nie moge bo mam egzaminy:( ale za to w niedziele mam w planach wybrac sie zprzyjaciolka nad morze na 3 dni. zobaczymy jeszcze czy pogoda dopisze:)

Halooo,haloooo ;)

Dzień Doberek ;D
Pusciutko tu u nas, piekna pogoda za okienkiem to nie chce sie przy kompie siedziec

Ja od rana się wkurzyłam, bo Samuelkowi rower ukradli >:D >:D >:D >:D
mąż zszedl rano po cos do piwnicy,a tu rozwalone drzwi :police: i rowera brak :o :o :o
Samuel jest od soboty z babcia i dziadkiem na działce
ale jak wroci to chyba zawału dostanie
musze teraz szybko,zanim wroci kupic mu drugi rower

Foremeczki....może znacie kogos kto chciałby sprzedac rowerek po swoim dziecku
chodzi mi o takiego malego górala,koła 20x1.9, l

Będę wdzięczna za kazde info :-* :-* :-*

Pati wiesz co
ja mam taki jeden srebrny rowerek ale musze sorawdzić, bo on chyba taki malutki nie jest ::) ::) ::)
ma koła 17 albo 19 ::) ::) ::)
jakby pasował to oddam za stówkę :)

Melanie pisze:
Pati wiesz co
ja mam taki jeden srebrny rowerek ale musze sorawdzić, bo on chyba taki malutki nie jest ::) ::) ::)
ma koła 17 albo 19 ::) ::) ::)
jakby pasował to oddam za stówkę :)

Mel - koła to on ma 26" - jutro sprawdze jaka rama i czy w ogóle to sie jeszcze nadaje do jazdy.

maly mi spac nie daje:( qle chociaz z zasypianiem jest o niebo lepiej:)
w poniedzialek jade z przyjaciolka do wladyslawowa na 3 dni, mam nadzieje ze pogoda nam dopisze:)

wronka

chyba już po urodzinkach ::) ::) ::)

ale ja chciałam złozyć Tobie najszczersze życzenia kobieto
żeby każdy Twój dzień wypełniało szczęście i , żebys nigdy nie musiała się spotykać ze smutkiem i cierpieniem

Kochana życzę Tobie wspaniałego kolejnego roku i co roku niech będzie tylko lepiej !!!

reklama
hehehe o jacie Mel...hihi ale mnie zaskoczylas...hhmmm myslalam ze nikt juz tu o mnie nie pamieta.... :(....fakt juz po urodzinkach...mialam 19 czerwca.....ale dziekuje bardzo...hhmm jak to mowia..."lepiej pozno niz wcale"... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry