reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hello
Wrocilismy z tulaczki po Gorach. Zrobilismy 2 tys km, kilkaset fotek i zjechalismy do Bydy...Oczywiscie nie mozemy sie teraz tutaj odnalezc, zawsze tak jest po Bieszczadach, to wspaniale miejsce potrafi zawrocic w glowie. Teraz tylko jedno mi chodzi w glowie: wrocic

Krotka fotorelacja, szkoda ze musialam pomniejszyc fotki, wiecej zdjec w galeryjce http://klausfinger.com/galeria/  Po drodze zwiedzilismy Rzeszow i Łańcut, w Solinie bylismy z moim bratem i jego zona i coreczka, w gorach jz tylko sami z dziecmi

Nasz domek w Solinie

Jagodka wciaz stala pod scodami

Na zaporze

Jago obudzila sie na statku

Agatka z Kinga

Potok Wolosaty

Stare Siolo

Potok Hylaty

San w miejscowosci w ktorej nocowalismy

Poloninka

Na trasie na polonine Carynska

I na szczycie

Na Tarnice wnioslam Jaodke sama

Przy zejsciu spala

Widok z Tarnicy

Przy kominku

reklama
mk..ale Tobie zazdroszcze tej wyprawy
kocham góry,a Bieszczady są mi szczegolnie bliskie
spędziłam tam cudowny miesiac trzy lata temu.....
same mile wspomnienia,piękne krajobazy
ach.....wogóle cud,miód,malina :laugh:

zdjęcia przepiękne....

MK swietnie ze wyjazd sie udal!!! zdjecia super!! zazdroszcze wam takiego urlopiku:) my w lancucie bylismy jakis miesiac temy(chyba) ale niestety tylko jeden dzien, wlasciwie to bylismy w takiej wiosce kolo lancuta, rewelacja!!! a jakie widoki!! my mielismy jechac na urlop po 21, a tu maz dostal dodatkowe zlecenie i to bardzo duze wiec nie moze przelozyc, a jak juz jemu pasuje to ja nie moge bo mam egzaminy:( ale za to w niedziele mam w planach wybrac sie zprzyjaciolka nad morze na 3 dni. zobaczymy jeszcze czy pogoda dopisze:)

Halooo,haloooo ;)

Dzień Doberek ;D
Pusciutko tu u nas, piekna pogoda za okienkiem to nie chce sie przy kompie siedziec

Ja od rana się wkurzyłam, bo Samuelkowi rower ukradli >:D >:D >:D >:D
mąż zszedl rano po cos do piwnicy,a tu rozwalone drzwi :police: i rowera brak :o :o :o
Samuel jest od soboty z babcia i dziadkiem na działce
ale jak wroci to chyba zawału dostanie
musze teraz szybko,zanim wroci kupic mu drugi rower

Foremeczki....może znacie kogos kto chciałby sprzedac rowerek po swoim dziecku
chodzi mi o takiego malego górala,koła 20x1.9, l

Będę wdzięczna za kazde info :-* :-* :-*

Pati wiesz co
ja mam taki jeden srebrny rowerek ale musze sorawdzić, bo on chyba taki malutki nie jest ::) ::) ::)
ma koła 17 albo 19 ::) ::) ::)
jakby pasował to oddam za stówkę :)

Melanie pisze:
Pati wiesz co
ja mam taki jeden srebrny rowerek ale musze sorawdzić, bo on chyba taki malutki nie jest ::) ::) ::)
ma koła 17 albo 19 ::) ::) ::)
jakby pasował to oddam za stówkę :)

Mel - koła to on ma 26" - jutro sprawdze jaka rama i czy w ogóle to sie jeszcze nadaje do jazdy.

maly mi spac nie daje:( qle chociaz z zasypianiem jest o niebo lepiej:)
w poniedzialek jade z przyjaciolka do wladyslawowa na 3 dni, mam nadzieje ze pogoda nam dopisze:)

wronka

chyba już po urodzinkach ::) ::) ::)

ale ja chciałam złozyć Tobie najszczersze życzenia kobieto
żeby każdy Twój dzień wypełniało szczęście i , żebys nigdy nie musiała się spotykać ze smutkiem i cierpieniem

Kochana życzę Tobie wspaniałego kolejnego roku i co roku niech będzie tylko lepiej !!!

reklama
hehehe o jacie Mel...hihi ale mnie zaskoczylas...hhmmm myslalam ze nikt juz tu o mnie nie pamieta.... :(....fakt juz po urodzinkach...mialam 19 czerwca.....ale dziekuje bardzo...hhmm jak to mowia..."lepiej pozno niz wcale"... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry