reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wronka pisze:
Dziękujemy Wszystkim bardzo za życzonka..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Mel......Ty wiesz.................no poryczałam się qrde.... :-* :-* :-* :-*
miem00272xo.gif

no to masz jeszcze ;D

RYCZ !!!
..ze szczęścia :) :) :) :)

weronikakpiel3ao.jpg

weronikairokez8dw.jpg

wkapturze6el.jpg

wikiija1sd.jpg

duzeoczy7bk.jpg

samochd9tk.jpg

oeczko8bg.jpg

reklama
Mel zdaje sie ze ja ci zyczen na urodziny nie zlozylam:( ale wstyd...tak wiec przyjmij spuznione ale szczere zyczenia : powodzenia na nowej drodze zycia w innym kraju:)
oczywiscie rowniez zyczonka dla Samuela Weoniczki, nech rosna zdrowo i szczesliwie:)
ja jestem ztyrana....pocieszam sie tym ze chyba za jakies 2 tyg jedziemy na wakacje:) juz nie moge sie doczekac:) mama sama zaproponowala ze wezmie malego do siebie bo ma wolne i chce z nim troche pobyc:)

Kariwiw pisze:
STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT MELANIE !!!
ha ! i masz urodziny w ten sam dzień co moja ukochana szwagierka, która jest dla mnie jak siostra

aż sie musiałam upewnić
uff ja ci złożyłam życzenia Mel
bo jak pamiętliwa to może i mściwa ??? ;)

Niektórzy są - moja rabnieta bratowa to jest zdolna do mega afery jak sie spoznisz z lekka z kartka np na wielkanoc, i nie lubie nic od niej dostawac, zadnych kartek, czuje ze sa nieszczere i na czas wysyla, kto pierwszy i kto jej nie odpisze, tylko na to czeka :p

Ale chociaz cie osobiscie nie znam, mysle Mel, że chyba nie kierujesz sie takimi głupotami w życiu.

A jak tam dziewczyny przed Mundialem sie macie? Ja nie jestem fanka futbolu, ale mundial to zawsze oglądam, w sam raz - raz na 4 lata wystarcza. Mój mąż za to nigdy. I tak najbardziej lubię popatrzeć na tych coniektórych przystojniaków ::)

moj oglada kazdy mecz jak leci...i to nie tylko jak jest mundial....i w dodatku praktycznie kazdy sport oglada...jak ja tego nie cierpie :mad:

HEHEHEHHE ale się zrobiło :D :D :D :D :D :D
każda, któro złożyła życzenia to się elegancko przypomniała ;D

za wszystkie życzenia oczywiście dziękuję :)

miłego dnia kobiałki ;D
kto ma dzisiaj urodziny ::) ;D

ja juz nie obchodze urodzin wiec na pewno nie ja ;D ;D ;D ;D grrr jak ja nie cierpie sie starzec mam jakas fobie na tym punkcie ::)

Dzien Dobry
Za wszystkie życzenia serdecznie dziekujemy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dla Weronisi.....
Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

tulipankizolte5bl4la.jpg

urodzinki byly bardzo udane,
osmioro dzieci zawładnęło mieszkaniem,prawdziewe Kinder Party
mam dzisiaj sporo pracy,bo w domu wygląda jak by przeszlo tsunami

Samuel zachwycony Quadem.......... ;D ;D ;D :
jak tylko tatuncio wyciagnał go z samochodu to maly zaniemowil :o :o :o
niestety nie mam cyfrowego aparatu i zdjecia robilam takim normalnym,
ale po poludniu pojedziemy Quadem nad wisłe to zrobie kilka fotek telefonem

b na poczatku jazdy bylo duzo śmiechu
bo Samuel nie umial zapanowac nad sprzetem
jak ruszyl pierwszy raz to zderzyl sie czolowo z kontenerem PCK :p
na szczescie zderzenie bylo nie grozne,raczej komiczne ;)
ale pozniej bylo juz tylko lepiej
niestety jewst jeden minus tego fajnego prezentu
hałas.......straszny hałas,kosiarka do trawy to pikus :p :(

reklama
A ja obchodzę i lubię urodzinki. I tak się zestarzejemy i zgrzybiejemy, pytanie jak szybko i w jakiej formie. Ja tam młoda duchem jestem, ciałem nadal też, a co. A póki się ma małe dziecko, to się młodym jest.

Właśnie co tak w tym czerwcu dosłownie obrodziło, co druga osoba z czerwca ! U nas w rodzinie też.

I pytanie z innej beczki - poszukuję farbek do malowania twarzy (jest to pytanie nie związene bynajmniej z mundialem, bo nie zamierzam malować sobie twarzy przed meczem :p) potrzebuję ich na nasz dziecięcy festytn, który jednak przełożyliśmy. Myślałam o Rossmanie, ostatecznie poszukam na allegro, ale zależy mi na czasie, więc raczej odpada. Czy wiecie coś na ten temat ???

Do góry