reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam wszystkie foremki!

Dawno mnie tu nie było, ale powód już znacie ;) Jestem z Julką od soboty w domu i jestem baaaardzo szczęśliwa! Ciągle dochodzę do siebie ;) , ale jak już wszystko się unormuje to się na pewno do Was odezwę.
Pozdrawiam wszystkie mamy i ich dzieciaczki!

reklama
ja dzisiaj prawie caly dzien spedzilam z mamami z forum gazeta w myslecinku, bylo super, maly nawet nie chcial spac i nie marudzil!!! pogoda oczywiscie dopisala a dzieciaczki bawily sie ze soba:)
asik powodzonka!!!! mam nadzieje ze mala nie daje ci popalic...jeszcze ;D ;D:p :p

asik...serdeczne gratulacje....
niech sie malutka zdrowiutko chowa :-* :-* :-*

a, no i dawaj szybciutko foteczki do naszej galerii ;) :laugh:

a my tez dzisiaj w Myslecinku bylismy ::) na rowerach :p
ale było fajowo

Asik gratulacje. My dzisiaj cały dzień grilowaliśmy, mam nadzieję, że taka pogoda utrzyma się dłużej. Mój synek jest po wizycie dra Słowika, jestem bardzo zadowolona, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wstawiam parę zdjęć Jędrusia.

Załączniki

• j1.jpg
    j1.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 125
  • j2.jpg
    j2.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 121
asik gratulace :) :) :) :) :)

naciesz się tym swoim małym, wielkim szczęściem, bo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak szybko Tobie wyrośnie :)

chłopaki na fotkach KLASA ;D ;D ;D ;D
Jeszcze !!! Jeszcze !!!

Musze cos wam powiedziec dostałm dzisiaj PRACĘ i jestem happy :laugh: :laugh:
Nie jest zbyt ambitna ale zawsze coś.bedę kasjerką w Kauflandzie u nas w Fordonie, mam nadzieje że dam radę, bo jeszcze nigdy nie pracowałam, wynagrodzenie to trochę ponad 600zł na rękę a praca na 3/4 etatu po 6 h
97841.jpg

reklama
nasze zdjęcia z roczku i po.. ;D

torcik...
maj20060070uo.jpg

prezenty...
maj20060083zv.jpg

dalsze rozpakowywanie prezentów...
maj20060096yi.jpg

maj20060103gl.jpg

niedziela- odpoczynek na działeczce...
148gewm.jpg