reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

gratuluje coreczki!!!! sliczna kruszynka ale sama zobaczysz jak raz dwa zleci i zacznniew raczkowac, a puzniej sciagac wszystko...az powie mama(moj jeszcze nie mowi:))
z tego co pamietam nie mozna jesc cytrusow, kapusty, nie powinno sie przesadzac ze smazonym, a tak na prawde to sama bedziesz czula ze czegos nie powinnas jesc bo mala bedzie mardna czy bedzie bolala brzuszek
Zycze powodzeni~!!! duzo radosci pociechy z malenstwa!!
jak wam minely swieta???? u nie zakonczyly sie wczoraj niemilym incydentem z tesciowa...z dnia na dzien co raz bardziej czulam az wybuchne...na szczesnie nie musialam, to tesciowa pierwsza popelnila duuuuzy blad, na razie mam ja z glowy, czekam na kolejnego glupawego maila od niej bo pewnie dostane z jakimis pouczeniami itp...wiecie jestem niedobra m,atka bo malemu trzeba co chwile dac jesc, pic i co chwile tzreba go usypiac bo przeciez on musi spac...nie wspominajac juz ze gospodyni domowa ze mnie tez zadna bo nie mamy sciereczek do wycierania naczyn!!! koniec swiata!!! a z sernika wyszedl mi zakalec (ona powiedziala ze jej zawsze wychodzi idelanie)maz nie wytrzymal, pol godziny sie na nich darl, kazal im sie szybko pakowac(ja sie zamknelam z malym w sypialni) nie pozwolil im nawet pozegnac sie z amlym(wiedzila ze nie chce teraz na nia patzrec) i odwiozl ich do swojego barat...ale ulga normalnie taki luzik teraz w domu:)

reklama
Witam po świętach ;D ;D ;D
anwaryl....serdeczne gratulacje i zyczenia aby sie dzidzia zdrowiutko chowała ::)

natalya...wspólczuje Tobie takiej teściowej,chwała bogu że mąż kumaty i potrafi mamuśke wyprostowac.Nie przejmuj sie jej gadaniem bo na ludzką glupote nie ma lekarstwa.Moja tesciowa raz tez probowała zarzucic mi jakies bzdury,ale bardzo krociotko jej powiedzialam ze sobie nie zycze takich uwag i mam teraz spokój. :p :p :p

Anwaryl gratuluję :) :) :)
do picia jest świetny kompot z jabłek
gotujesz je z 10 minut z odrobiną cukru

dzidzi nie zaszkodzi,a wręcz przeciwnie :)
no i jest pyyyyycha i bez chemii :)

Natalya
już napisałam do Ciebie co myślę o tej sytuacji
Pozwtarzam po raz setny ;) mądra z Ciebie kobieta.

Pati
świetny ZAJUNC ;D
usta ma skopiowane z Ciebie jotka w jotkę ;D

Witajcie Kochane Foremki !

Czy jeszcze mnie pamiętacie ???

Komp zupełnie nam się poddał, trochę to trwało zanim serwis go wskrzesił.

Wesołych świąt nawet wam nie mogłam życzyć.

Zaraz sobie poczytam co napisałyście przez te ... ile ? ... 4 tygodnie !

Dodam tylko że jesteśmy wszyscy zdrowi, nasza pociecha pokochała przez ten czas nocnik, mój W. nareszcie wrócił do pracy, a ja się za wami stęskniłam.

Pewnie że świetnie ;)

Poczytałam sobie troszkę, fajnie że dzieciaczki zdrowe zwłaszcza Paris po tej akcji, ale widzę że już się mała wyluzowała, córka Asioczka nie do poznania tak wyrosła przez ten czas, mała Wronki chodzi, jednym słowem super. Tylko gdzie Mkkafe ??? GeHa ???

hehe, JESTEM ;D
Nie mam weny do pisania, wcale a wcale.
Mam pare różnych dylematów, które mnie zablokowały echh życie ;) ale czytam wszystko na bieżąco.
GRATULACJE ANWARYL!! Dziecko to prawdziwe szczęście ;D
Pozdrawiam i sobie znowu znikam 8)

Witam Zdjecia mojej corciu wkleilam do postu związanego z fotosami. Jestem coraz rzadziej na kompie, poniewaz jak same wiecie najtrudniejszy jest pierwszy miesiac. Mam juz za soba 9 dni. Chcialabym zeby teraz bardzo szybko rosla. Wiem ze z perspektywy czasu okaze sie ze ten okres szybko minal, ale niestety jest on najtrudniejszy dla matki i dziecka. Moja mala jest w zasadzie spokojna, ale miewa tez zle dnia, jak np dzisiaj. Jestem i tak bardzo szczesliwe i niecierpliwie czekam kiedy bedzie taka jak Wasze pociechy. Asioczek jak Tobie minal ten trudny okres. Poniewaz moja mala jest wczesniakiem musze ja karmic co 2 godziny przez cala dobe. Boje sie, ze sie przyzwyczai do tego i w nocy trzeba bedzie ja tak dalej karmic. Napiszcie jak Wy postepowalyscie w pierwszym miesiacu.

reklama
natalya pisze:
mel a ty tak od rana nudzisz sie ;D do garow kobbieto i sprzatac jak na matke polke przystalo ;D ;D ;D ;D

leniwa krowa ze mnie :p :p :p :p

anwaryl
zaraz lece zobaczyć fotki
a moja córcia na poczatku też tak często jadła
jak w nocy pospałam 4 godzinki bez przerwy to czułam się jakbym dostała nagrodę ;D
a to co opisujesz, to jakby moje słowa 7 miesięcy temu ::) ::) ;)

Do góry