reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pisanych jojecek, wirzbowych baziecek, kiełbasy świnconej, dużo krzanu do niej, baby polukrzonej, kukiełki pieconej, Zmartwychwstania w duszy i Wiesny...... po usy !!

JJ z rodzinką

reklama
Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca,
szczerbatego barana,
co beczy od rana,
pisanek w koszyku
oraz mokrego ubrania w dzień polewania
życzą Agnieszka, Tomek i Weroniczka

Ps. Dziewczynki moja córcia chodzi!!!!!!!!!! Przeszła dzisiaj sama 2 metry i tak jej się spodobało,że teraz wszędzie się puszcza i drepta...hihi jestem dumna jak paw.... ;D

święta,śwęta i po świetach......

jezu jakie tu pustki,wątek nam leci na łeb na szyje...........

gratulacjony dla Weroniczki ;D ;D ;D

wesolego po swietach ;D

idzie ktos na bujawki juto na lesne??
dagcej z zoska idzie i my tez, moze sie ktosia dolaczy ;D

a to będzie ???

Wronka gratulacje dla Weroniczki :-* :-* :-* :-*
Nasza spryciulka juz wstaje sama i jest taka szybka jak perszing ::) ::) ::)
Myśłę, że też zacznie szybko chodzić ::)

Co u naszych pozostałych dzieciaczków?? :)

Witam Wszystkie Panie po Światecznych Dniach. Chciałam zakomunikować, że w 36 tc tj. 10 kwietnia urodziłam śliczna córeczkę prawami natury. Rodziłam w 2 na II połoznictwie. Tak więc od tego dnia zaczęły się innego rodzaju problemy czyli karmienie, przewijanie itp. Mam w związku z tym pytanie, co jadłyście od początku karmiac piersią. I jeszcze jedno. Chciałabym słowko co to USG tego Pana Docenta. U niego jest wszystko książkowo, tylko trzeba podać tydzień ciąży, bo on nawet nie umie sam z USG wyliczyc, a potem to jak po maśle wszystko jest np na 29 tydzień, tak jak było u mnie, tylko ze ja pomylilam sie i podalam mu inny tydzien i tez mu sie zgadzalo. Szkoda tylko takiej drogiej aparatury dla niego. Lepiej dac ja Wasilewskiemu lub Skurczewskiemu. To naprawde by byl pozytek. Do tego dochodzi ta jego straszna ignoracja pacjentów.Nie bede sie na ten temat rozwodzic, bo szkoda slow.

reklama
Anwaryl gratulacje !!

Co do diety -- ja obecnie jestem na mocno rygorystycznej, bo Majka mleko i jajka ma mocno oprotestowane. Podstawa mojej diety jest drob - a raczej piersi z drobiu w roznym wydaniu. Z warzyw spokojnie jem marchew, buraki, ziemniaki reszte wprowadzam stopniowo badajac reakcje. Z owocow jablka, ale raczej nie surowe. Do picia przetestowalam soki jednodniowe i sa okii dla Majki.

Do góry