reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dokladnie rozwiercaja byle wpuscic powietrze i tyle :/ i to prywatnie :/...

Ja mam dzisiaj znowu nerw na maxa...nie bede wam juz dooopy truła :no: babcia lepiej,noc spokojnie,temp.miala wiec chyba jednak od zoladak...lekarza ofc nie chce,jak wstanie na nogi to pojdzie sama...

Karola znowu cos wygrałas :-p...super!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Adasm moj 10 zebow mial do leczenia w tym dwa zatruwane i jedno cos w stylu kanałowego bo miał dreny wpuszczane w środek bo zab caly zaczerniały i dziąsło od środka chore.... wszystkie zęby bez znieczulenia, dzielnie siedzi a jak go za boli to mwil AAA i doktor na chwile przerywał. suuuuuper podejscie , w dodatku Adaś już nie mial 4 zębów bo szkliwo zeszlo, pruchnica na calego i lekarz podjął się odbudować :) z racji ilosci ubytkow nie zdecydwalam sie na kolorowe bo by tecze mial w tym dziobie ;) Adas bardzo chętnie jeździ (został nam jeden ząbek) . niestety bardzo mi to po kieszeni dał , zaczelismy w grudniu teraz 14 ostatnia wizyta łącznie 1800zł ale to jedyny który podjął się leczenia tych ząbków poprzedni przez rok smarowal mu fluorem, poszliśmy z 3 ubytkami a skonczylo się na 10 MASAKRA :/

Kasiula - współczuje stresów z babcią, życze jej zdrówka !!!!!

jak to teraz wyglądać będzie z komuniami ?? jak dziecko idzie do szkoły w wieku 6 lat ?? komunia jest w 2 czy 3 klasie?

Witam

Ciepły weekend.
Wczoraj mąż zabrał Matiego na Lego przygodę. Mały zachwycony! Po powrocie siedział 3 godziny w klockach i próbował zbudować podobne rzeczy to tych które były w filmie! He he he, także dla starszaków polecam!

A no udało się wygrać, książki dla chłopaków tym razem. Jak się gra, to zawsze jest szansa na wygranie! Tylko trzeba grać!

Aga rany! A skąd u tak małego dziecka takie problemy ząbkowe? :szok:

To leczenie Matiego i przegląd reszty już nas kosztowało 80zł a ile za plombę będzie...nie mam pojęcia:no:. Ale w 100 zł myślę, ze powinniśmy się zmieścić.
Mam żal do siebie, że częściej nie zaglądałam w dzioba. Może wcześniej wyłapałabym, ze coś sie dzieje. No i teraz sobie powiedziałam, ze na przeglądy będziemy chodzić częściej, co pół roku a nie co rok.

Hej...ale pogoda my 2 h na spacerze,kawa u tesciowej i zakupy i zeszlo nam wnet pol dnia ;-)...

Karola no masz racje,ze jak sie gra to jest i szansa na wygrane :-) tylko sprawdz łacze internetowe :-D padłam :-p!!!!!!! Mi za rozwiercenie Wiki zeba wzial 70zl a trwalo to 2minuty no i recepta...

U nas pomór F na antybiotyku mąż na zwolnieniu i chyba mi też wirusa przeszczepili:wściekła/y:. Normalnie nie wiem co komu pisac. mam pytanie do was gdzie chodzicie z dziećmi do dentysy? Prosze o namiary :tak:

Dziękuję dziewczyny:-D. Do Fordon mi trochę daleko a na gajowa mogę wracając z pracy i umówić dzieciaki na przegląd. Kasiu ka rozumiem ze dla dzieci polecasz?

moj mlody dostal pruchnice butelkowa jak mial ok 1,5 rou wtedy szukalam dentysty i na nfz mnie olali ze to normalne ze nie ma co sie przejmować, jak mial lekko ponad 2 latka trafilam do BertDentu (z polecenia) i tam lekarz bejrzal powiedzial ze sa ubyti ale ze jest za maly na zabiegi ale zatrzymamy rochnice flurem a za rok zalapisuje ... co miesiac wizyta asowal 100zł za 3min :/ przez rok zrobilo sie 10zebow do leczenia, zaczelam szukac innego dentysty, w familidental powiedzieli ze t mleczaki i jak nie bla to nic nie robic tylko przyjsc jak zacznma wypadac wtedy trzeba podleczzyc by nie zaatakowaly stalych zebow .... pojechal;am do mojej lekarki d fordonu to powiedziala ze ona dzieci nie przyjmuje:/ a na nfz mam zapomniec o leczeniu mleczakow
szukalam gabinetow i trafilam na ta kraine usmiechu tam zarejestrwalam sie do Kamila Zacharskiego i on objrzal powiedzial ze ja adam sie DA to bedziemy leczyć ze nie mozna tego "olac"
Adas daje rade bez znieczulenia bo gosciu ma super podejscie zagaduje, i szybko robi mu te ubyti minus taki ze za jednego zabka 150zł a za te które szły do trucia i za ten "kanał" 300zł wiec Boli ale ciesze sie bo mlody ma odbudowane 4 zeby ktorych juz praktycznie nie mial i reszte dziur zaplombowane.
Chyba sama sie zaczne sie u niego leczyc:)

mucha -Leczenie bezbolesne Bydgoszcz.Stomatolog Bydgoszcz.Dentysta Bydgoszcz.Kraina Uśmiechu Gabinet przyjazny dzieciom i dorosłym. z czystym sumieniem polecam :)

reklama
Tak Mucha dla dzieci polecam ;-):-) ja osobosice tam nie bylam z wizyta chodze do mojego Pana doktora;-) ale on tylko dzieciom robi przeglad jak ide...

Do góry