reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

To trzeba chodzic na basen gdzie jest szatnia dla dzieci :-p

Rety wiecie ze ja nigdy nie korzystalam z dziecmi z marketowej toalety :no: dziwna jakas jestem czy cooo :szok:??!!

My na 17 jedziemy balowac,mam nadzieje ze dobre zarcie bedzie :-p bo cos za mna chodzi od kilku dni :tak:;-).

Milej soboty!!!

reklama
moja znajoma tez ma 7 latka i powiedziala ze w życiu nie puści go sameg d meskiej , raz jak sie garnie sam a dwa nigdy nie wie kto w tej sztani jest ... zabiera go ze soba do damskiej chyba ze jest rodzinna ja w solcu t ida tam.
ja tez bym nie puscila 7 latka samego do meskiej szatni

Kasiu u nas siusiu przed wyjsciem z domu i w markecie i po powrocie. Adam sika jak opętany :p hehe
życze udanej zabawy :)

ja na diecie i daje rade ale ja widze jakies smakołyki to mi język do tyla ucieka.... ciezko mi oj cięzko ;:):):)(

mucha - moj granatowy tez zrobil sie bialy od soli ale ja pojechalam na myjke i zobaczyłam nascie aut w klejce to zrezygnowałam :/ hehe jutro zrobie podejscie:D:D:D

Czy to już koniec zimy? Pewnie nie :-( Przygotowujemy się do przeprowadzki :-) Mordka się mi cieszy !!

Hej!

U nas tez jezioro :/ a cieplo,od razu czuc roznice temperatur,ja juz chodze i pufam :-p.

Melduje ze po 18stce calkiem milo,jedzenie dobre z piciem gorzej bo wodka sie lała a ja wodki nie pijam w ogole...ale pare drinkow sie przelamalam,musialam wypic zdrowie osiemnastki ;-):tak:...pomyslalam albo mie zabije albo wzmocni okazalo sie to drugie :tak:;-)...

Ola super!!!!!!!!!!!!!!

Witam feriowo :)
temacik macie fajniutki :-p
U nas w sumie to nie problem, nie chowam się przed córcią i ona nie wstydzi się przy mnie, inaczej przy tatusiu. W temacie "siusiania" to nie było sytuacji aby córcia miała iść z tatusiem do męskiej, więc nie wypowiadam się.
Basen to już inna bajka... Raz na Słowacji weszłam z 4 letnią córcią do dużego pomieszczenia z prysznicami, które były bez kabin na ścianie i wyszłyśmy z niego szybciej niż weszłyśmy, bo dziecko stanęło jak wryte widząc starszą panią z ogromnym gołym biustem :-p sama byłam lekko zszokowana widokiem.... wróciłyśmy na kwaterkę bez przysznicowania!

ha ha Iza powie Tobie, że ja generalnie nie mam nic przeciwko jak na basenie czasem coś komuś "wyglądnie spod ręcznika" ale kiedyś kurna prawie do stałam z gołej d...w twarz tak się pani wyginała wrrrr!! Wiem, że niby każda z nas ma to samo ale jakoś nie lubię się tak obnażać.

Też dzisiaj umyłam swoje autko i się załamałam tyle ma rys :-(

"Wyglądnie spod ręcznika" ale ta Pani go wcale nie miała :-p
Hehehe..... trzeba uważać na te wszystkie gołe części :-D

My dziś 4 godziny w Familii Parku byłyśmy, dziecko wybawione od razu po przyjściu zjadło i padło, mam nadzieje że jutro na półkolonie nie zaśpi a w planach basen mają.
Mnie połowa mięśni boli po wczorajszych łyżwach....

Hejka

Noooo niezłe przygody :-D:-D:-Dhe he he Skoro dziewczynka sie przeraziła, to co ma chłopiec powiedzieć na taki widok:-D? He he he Chociaż to raczej mało prawdopodobne trafić na starsze osoby u nas. Kiedyś chodziłam z kumpelą na basen 2 razy w tygodniu i starszych osób zero. Czasami tylko grupka pań w puchowych czepkach bywała tylko przed nami na zajęciach z aerobiku dla seniorów. Ale tak, żeby indywidualnie starszy pan czy pani...to nigdy. U nas to chyba nie ma takiej mody, żeby starszyzna na basen chodziła.

Słuchajcie ile zeszytów i jakie zużywa dziecko w pierwszej klasie? I co jest potrzebne na wyprawkę oprócz typowo farby, kredki, blok...
Rozliczyłam sobie pita i mam w planach z podatku kupić już Mateuszowi co trzeba. Potem może nie być kasy, żeby wszystko na raz kupić. A tak jest kasa, to trzeba wykorzystać.

reklama
Moje od zerwoki ma tylko trzy zeszyty.polak,mata i angielski...a wyprawka wiadomo bloki,wycinanki,farby,kredki,klej przede wszystkim i nozyczki :-p...

Do góry