reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Karolcia i do jakiego lekarza idziecie?

Brak słów na tych majstrów tak samo jak na służbę zdrowia :wściekła/y: Mnie wczoraj tez do szału jedna rehabilitantka doprowadziła i teraz mi pewnie w zamian skórę przypali :-p

reklama
Witam
Odpowiadam hurtem bo już nie wiem co komu:)
Co do laryngologa to byłam w dziecięcym i powiedzieli wyciąć migdał bo sieje itp. Mój pediatra mówi że absolutnie nie bo nie ma iluś tam angin w roku (nie miał żadnej tak na marginesie) słuch ok itp. No i nie dałam się, migdał jest do tej pory, Starszy z chorób powoli wyrasta, a do laryngolog chodzę teraz do Wojska, taka rzeczowa babka, krótko i na temat bez pitpitu. Młodemu raz na jakiś czas uszy się przytykaja od kataru i trzeba dawać syrop i to kontrolować.
Co do fachowców to taki polski standard. Nam tak zamontowali okna w bloku że wytwórca cofnął nam na nie gwarancje:angry: specjaliści psia ich ....
O pogodzie nie pisze bo jaka jest każdy widzi ide do roboty ciemno wracam szaro itp
Pozdrowienia

Witam

I ja nie pozwolę migdałka wyciąć. Anginy też Daniel nie miał. Zależy mi na sprawdzeniu słuchu przede wszystkim.

Pogoda szara znowu.
A ja męczę się z katarem buuu

Taaaa fachowcy:dry::dry::dry:... Nasze bloki maja 7 lat! Nowe przecież a już przeszliśmy remont balkonów dwa razy, wymiana całych dachów, całkowita wymiana kafelków w części parterowej i półpiwnicznej, w mieszkaniach całkowita wymiana kafelków(niektóre mieszkania, ja myślę, że połowa jakaś, kuchnia, łazienka, przedpokój), wymiana rur odprowadzających ścieki(bo nam się cofało i mieliśmy w piwnicach po 20 cm smrodu!:crazy:) a teraz czeka nas wymiana drenażu bloku i remont generalny hydroizolacji! O! Wszystko w ramach gwarancji, bo tak spartolili roboty jak stawiali te bloki! To tylko w Polsce tak można!:crazy:

Dobrze, że mieszkam w starym bloku bo u nas od 40 lat balkon wymieniali raz :-p Jak to mówią, teraz wszystko robią aby wytrzymało 2 lata gwarancji i pada :szok:

Karolcia zdrówka!!!

Pamietacie mnie jeszcze :p hehe

a wiec w skrócie :)
auto kupione , papiery ogarniete i jezdzi :D
tescowa wyleciala do domu :D:D:D:D:D:D:D:D

zaliczylismy dzisiaj teatr z chlopakami :) pdobalo im sie baaardzo :p

prezenty na swieta pokupowane, Adasia na zime okupilismy , jeszcze czekam na kurtke bo przez net zamawialam :/

od dzisiaj Adasko ma frajde z kalendarza adwentowego :p sama zrobilam (tu sie chwale ) ;)

my kupilismy mieszkanie od dewelopera w 2009 roku w kwietniu przeprowadzalismy sie w pażdzierniku to juz dwa razy reklamowalismy bo sciany pekały ... no i tak sie skonczylo ze nadal pekaja :/
FLACHOWCY posrani ...

z migdalkami i laryngologiem nie pomoge, u nas odpukać dzieciaki zdrowe do tej pory. Jelitowka do nas przylazla to ja z M poleglismy a dzieci sie uchowaly (Adas zwymiotowal raz i tyle)

krolcia - Kiecka SUPER !!!

Fryzjer - mam supoer babeczke tania i dobra no i z terminami nie jest źle :)
Ellen Rysia 3 (w piwnicy)

Aga chwal się co kupiłaś :-) Ja też muszę się rozejrzeć za jakimś małym autkiem dla nas. W mieście jedno auto jest ok ale po przeprowadzce już pewnie będzie kiepsko :-(
Fryzjer, właśnie do fryzjera muszę iść naprawić w końcu tą krzywdę co mi pani za 200 zł zrobiła wrrrrrrrr !!!!!
No i oczywiście UWIELBIAM MOICH FACHOWCÓW :-)

Hejj;)

Wspóczuje przygód z fachowcami ja na szczescie mam fachowców swoich prywatnych;)

Remonty robi mi mąz lub tata włosy obcinam sama poprawki krawieckie babcia hehe i daje rade;)

U nas ogólnie ok w piątek ammy Wigilie klasową takszybko poniewaz Pani idzie na zwolnienie lekarskie...Nasza ostatnia Wigilia z najwspanialsza Pania nauczycielka na świecie;))

Własnie świeta zapasem a ja nie mam jeszczewszystkich prezentów dla dzieci ..brak pomysłow;/

reklama
No właśnie prezenty, prezenty rzucajcie pomysły dziewczyny :-) u nas wygląda to tak:
brat golarka (nudaaa)
bratanica zjeżdżalnia, (ciągle tylko o tym mówi)
mama telefon
i koniec pomysłów :-( a bratowa, tato, moje chrześniaki buuuu nie wiem :-(

Do góry