reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam witam.
Po wielkich wichrach nadeszło zadośćuczynienie, cudna była dziś pogoda dwa razy na sankach z chłopakami byliśmy;-) Było bosko. A jeszcze tydzień i na urlop ide więc....w ogóle bosko.Pozdrawiam serdeczneie

Hej...

Mam z Inowroclawia tu brak ;-)

K**wa :wściekła/y: i po co teraz ten deszcz!!??
My do poludnia u szwagierki na urodzinach,potem obiad u babci,snieg zaliczony dwa razy a nawet i trzy,o 17stej w domu zladowalismy ;-)

Cześć Gosia :)

pogoda teraz okropna ale po obiedzie zaliczyliśmy spacerek i sanki :D dzieciaki zadowolone:)

wczoraj bylismy na sesji swiatecznej chlopców :D:D kilka dni i beda efekty:p

Witamy Gosiu to jest forum bydgoskie jak sama nazwa wskazuje...ale śmiało pisz;)

No my tez wczoraj snieg zaliczylismy i nawet zdjecia porobilismy choc pojechałam bez tel a D rozładowywała sie bateria ale pamiatka jest...bo moze to ostatni śnieg w tym roku:(

No i po śniegu....
Moja leniwa córka zaczęła się czołgać tak wolno wolno wolno ale idzie do przodu hi hi
Była kilka dni moja mama a my z mężem zaliczyliśmy chyba wszystkie salony meblowe i co i buuu nic nam się nie podoba :-(

Hejka;-)
Zapracowana trochę. Zanim obrobię przedszkole z dzieci, zanim w domu się rozpakuję, to jest 17. Chwila relaksu, jakaś kolacja i czas się pokładać. Normalnie dzień zapierdziela za dniem!

Jutro wolne wzięłam, bo Daniel ma jasełka w przedszkolu na 10, więc bez sensu iść na dwie godziny, potem wracać, w między czasie szaleć z przebieraniem się, eee

Wszystkie zamówione prezenty mam już w domu. Jutro korzystając z wolnego dnia kupię ostatni, dla szwagierki i mam spokój.:tak:

reklama
Hej...

My dzisiaj do wiki na przedstawienie na 17sta,za tydzien za to Jaselka...

A tak to do wczoraj mam glowe pelna mysli...M na chcorobowym a we wtorek skonczy sie wypowiedzeniem...skonczylo sie robienie charytatywnie :wściekła/y: ile mozna :no: ostatnio zapierdzielal 38h non stop,swieta nie swieta i prosze,tak szanuja pracownikow,zaczelo sie od tego ze obcieli mu wyplate,sie w koncu postawil i koniec,powiedzial ze moga go pocalowac w d**e!!! ehhh szkoda gadac,malo tego wczoraj poszla tylko polowa kasy :wściekła/y:

Wczoraj sasiadka babci przechodzila przez pasy na Lesnym,wnet pod blokiem i samochod ja uderzyl,operowali ponad 9h a dzisiaj juz dzwonila ze kazali rodzinie przyjechac sie pozegnac :-:)-(....

Do góry