reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam witam.
Po wielkich wichrach nadeszło zadośćuczynienie, cudna była dziś pogoda dwa razy na sankach z chłopakami byliśmy;-) Było bosko. A jeszcze tydzień i na urlop ide więc....w ogóle bosko.Pozdrawiam serdeczneie

Hej...

Mam z Inowroclawia tu brak ;-)

K**wa :wściekła/y: i po co teraz ten deszcz!!??
My do poludnia u szwagierki na urodzinach,potem obiad u babci,snieg zaliczony dwa razy a nawet i trzy,o 17stej w domu zladowalismy ;-)

Cześć Gosia :)

pogoda teraz okropna ale po obiedzie zaliczyliśmy spacerek i sanki :D dzieciaki zadowolone:)

wczoraj bylismy na sesji swiatecznej chlopców :D:D kilka dni i beda efekty:p

Witamy Gosiu to jest forum bydgoskie jak sama nazwa wskazuje...ale śmiało pisz;)

No my tez wczoraj snieg zaliczylismy i nawet zdjecia porobilismy choc pojechałam bez tel a D rozładowywała sie bateria ale pamiatka jest...bo moze to ostatni śnieg w tym roku:(

No i po śniegu....
Moja leniwa córka zaczęła się czołgać tak wolno wolno wolno ale idzie do przodu hi hi
Była kilka dni moja mama a my z mężem zaliczyliśmy chyba wszystkie salony meblowe i co i buuu nic nam się nie podoba :-(

Hejka;-)
Zapracowana trochę. Zanim obrobię przedszkole z dzieci, zanim w domu się rozpakuję, to jest 17. Chwila relaksu, jakaś kolacja i czas się pokładać. Normalnie dzień zapierdziela za dniem!

Jutro wolne wzięłam, bo Daniel ma jasełka w przedszkolu na 10, więc bez sensu iść na dwie godziny, potem wracać, w między czasie szaleć z przebieraniem się, eee

Wszystkie zamówione prezenty mam już w domu. Jutro korzystając z wolnego dnia kupię ostatni, dla szwagierki i mam spokój.:tak:

reklama
Hej...

My dzisiaj do wiki na przedstawienie na 17sta,za tydzien za to Jaselka...

A tak to do wczoraj mam glowe pelna mysli...M na chcorobowym a we wtorek skonczy sie wypowiedzeniem...skonczylo sie robienie charytatywnie :wściekła/y: ile mozna :no: ostatnio zapierdzielal 38h non stop,swieta nie swieta i prosze,tak szanuja pracownikow,zaczelo sie od tego ze obcieli mu wyplate,sie w koncu postawil i koniec,powiedzial ze moga go pocalowac w d**e!!! ehhh szkoda gadac,malo tego wczoraj poszla tylko polowa kasy :wściekła/y:

Wczoraj sasiadka babci przechodzila przez pasy na Lesnym,wnet pod blokiem i samochod ja uderzyl,operowali ponad 9h a dzisiaj juz dzwonila ze kazali rodzinie przyjechac sie pozegnac :-:)-(....

Do góry