reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

I po weekendzie...ale za to cieplo sie zrobilo :).
My wczoraj na urodzinach milo bylo,calkiem fajnie,gwarno 30 osob w tym 10 dzieci,tylko jak dla mnie takie nasiadowy nie bardzo ;/ i tak jej pomagalam przy kuchni i ze stolu nosic bo bym chyba do krzesla przyrosła hehe...
Zalatwilam po znajomosci i jutro mam wizyte z Matim u
okulisty.

Karola jak dla mnie git :)...Iza i jak??

Faith nick mi sie zapamietal ale nic poza tym :p...

reklama
hello

my dzisiaj zaliczylismy wypad do Gdyni ... ciepelko , zero wiatru i spacerek zaliczony, co prawda 3 godzinki bylismy ale wrocilismy zadowoleni :)

Koystajcie jutro :
WTOREK
W ramach Tygodnia Bliskości zapraszamy do bezplatnych zajeć :

09:00 - 11:00
Sala zabaw KidsPlay zaprasza do zabawy:)
Fordońska 140

09:00
Joga dla kobiet w ciąży
JogaKlub
Gdańska 128
zapisy:507-096-528

10:30
Joga dla Mam z maluszkami
JogaKlub
Gdańska 128
zapisy :507-096-528

13:00
“Jak rozwijać mowę dziecka”
Spotkanie z logopedą dzieci od 3 r.ż.
WYSPA
Rupniewskiego 9
Zapisy :52 524 31 73

17:00
Zabawy z gimnastyką mózgu
Modraczek
Ogrody 15
Zapisy: 531-530-152

Hej!

My po wizycie dzisiejszej u okulisty nic sie nie dowiedzialam,ponad dwie godziny nudow i czekania po to zeby uslyszec ze maly zezuje,co wiem nie od dzis ;/,za miesiac kolejna wizyta a przed wizyta kilka dni wczesniej krople musze mu podac i bedzie mial badane dno oka i moze wtedy cos wiecej powiedza...

reklama
Hejka...:-)

Co do NFZ my wczoraj z Tymkiem byliśmy u dentysty...wybralismy sie cała rodzina i prawie dwie godziny czekalismy(4 osoby przed nami) w miedzy czasie przerwa na lunch...i tak dzieci dzielne były..
Wyrwała Tymkowi popsute pozostałosci po mleczakach...krew sie lała ale dziecko me dzielne:tak:Dostał pozniej nogrode od mamusi;))

Druga rzecz ktora wczoraj skolei mile mnie zaskoczyła to...ostatnio spadła mi prostownica na podłoge i zaczeła sie wyłączac w trakcie ukladania włosow juz chcialam kupowac nowa ale mój inteligentny :-pmąż zaniósł ja do serwisu...czekałam 3 tygodnie żeby sie dowiedziec ze nie maja tej części ;/...za to w zamian przysłali mi nową;)))taka jak mialam ale najnowszy model wart 160 zł :-D Gwarancja na 5 lat....Kocham mojego meżusia hehehe.

Do góry