reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hehe a ja znowu pierwsza. nawet nie musze budzika nastawiac bo od paru dniu nilsiu budzi sie punkt 6:) zaraz do szkoly, dobrze za mam blisko dosyc, dzisiaj tylko do 18:) akurat na jakis dobry obiadek zdaze..chyba ze wszystkoz jedza:p ta rozmowa o miensie zmaka mi narobilyscie:) chociaz ja jakos nie jestem wileka fanka miesa ale jak cos dobrego to zjem wiadomo:)

reklama
Witam!

Ja do koltecików z drobiu co podaje Mk zamiast cebuli daję czosnek i jeszcze utarty ser (bez pietruszki)....mniam....ale dziś mówią o ptasiej grypie w Toruniu, więc i ten drób wątpliwy.....heheh

Arabella no to czekamy już na weekendowy spacerek we trójkę  :)

Idę pod prysznic.....dziś obiadek u teściów .

miłego dnia

Melanie pisze:
mkkafe pisze:
to uswiadom mnie bo ja znam je od innej strony ;)
chodzi o to jakie to brudne bydle i żre wszystko  :p :p :p :p

aaa, to to tak, w koncu to swinia. ;D Ale moje zdanie jest takie: swinie jedza resztki tego co jedza ludzie. A inne zwierzeta hodowlane jedza pasze i specjalnie dla nich przetworzone i modyfikowane jedzenie, zmienione genetycznie, naszpikowane zwiazkami chemicznymi. To jeszcze gorzej.
Zreszta dzis przeczytalam ze w Toruniu juz jest ptasia grypa!!!!! Wiec i drob juz jest beeee. I jajka na miekko, moje ulubione :p

a my dzisiaj na obiadek kurze schaby mielismy, a 20 km ode mnie ptasia grypa szaleje........... ::) ::) ::) ::)
kurcze, troche mam rebusik, bo u nas w menuuuuu prym wiedzie drób, i co my teraz bedziemy jedli......
ja osobiscie za wieprzowinka nie przepadam, Sławek i Samuel schabiki lubia
ja bardzo wolowinke lubie............nawet od tych wsciekłych krówek :p :p :p

hehe Mel a myślisz, że kura jak łazi na fermie w wielkim, ciasnym budynku i sra pod siebie to jej się qpy nie zdaży dziobnąć..... ;)

Generalnie lubie mięsko ....choć ostatnio przez diete prawie bezmleczną mdli mnie na widok wedlin.....ale już kotlecik lub zrazik ....mniam :)

....i zasmażka.....hehe

Wiecie co?
Oglądam "Pod napięciem"w TVN o tym Oskarku, zabitym ,zmaltretowanym przez tego gnoja, obiecałam sobie, że nie będę się dołować, ale musiłam zobaczyć tych ludzi, tę matkę (nie zasługuje ta suka na to słowo!) i ryczę.....bo, nie jestem w stanie sobie tego wszystkiego wyobrazić i pojąć w jakikolwiek sposób, no nie umiem :(
Jestem za karą śmierci w 100%

JJ pisze:
hehe Mel a myślisz, że kura jak łazi na fermie w wielkim, ciasnym budynku i sra pod siebie to jej się qpy nie zdaży dziobnąć..... ;)

:D :D :D :D :D :D jedna qpa to nic takiego w porównaiu z zamiłowaniem do tego typu przysmaków tych różowych zwierząt :p :p :p :p

GeHa pisze:
Wiecie co?
Oglądam "Pod napięciem"w TVN o tym Oskarku, zabitym ,zmaltretowanym przez tego gnoja, obiecałam sobie, że nie będę się dołować, ale musiłam zobaczyć tych ludzi, tę matkę (nie zasługuje ta suka na to słowo!) i ryczę.....bo, nie jestem w stanie sobie tego wszystkiego wyobrazić i pojąć w jakikolwiek sposób, no nie umiem :(
Jestem za karą śmierci w 100%

GeHa
- ja tez nie potrafię zrozumieć dlaczego nie ma kary śmierci dla takich zwyrodnialców
PYTAM DLACZEGO ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Pati26 pisze:
a my dzisiaj na obiadek kurze schaby mielismy, a 20 km ode mnie ptasia grypa szaleje........... ::) ::) ::) ::)
kurcze, troche mam rebusik, bo u nas w menuuuuu prym wiedzie drób, i co my teraz bedziemy jedli......
ja osobiscie za wieprzowinka nie przepadam, Sławek i Samuel schabiki lubia
ja bardzo wolowinke lubie............nawet od tych wsciekłych krówek :p :p :p

Pati chyba za dużo nie wiesz o tej grypce ;)
nie zarazisz sie jedząc drób
ten wirus ginie w 70 stopniach, więc po przygotowaniu potrawy nic Tobie nie będzie nawet jeśli ptaszek był beeee
można się zarazic poprzez bezpośredni kontakt z zarażonym pataszorem :p

Do góry