reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam!
Pogoda dzis szaleje, raz się człowiek poci za chwile zarznie ;-) mam nadzieje, że nie mylą sie zapowiadając ciepło w przyszłym tygodniu!!!
Od poniedziałku Martyna będzie szaleć z konikami i jestem ciekawa czy jej sie to spodoba, bo jesli będzie musiała posprzątać wielką..... k.... to może jej się odechcieć :-D

Machamy więc wakacyjnie życząc pogody!!!

Olka polecam plastry znieczulajace EMLA , ok 28zł za 2 szt. co prawda znieczulaja do pol cm wiec dziecie nie czuje wklócia moze poczuć to rozpieranie.
Dadu w srode szczepiony - obylo sie bez placzu :)

Witam
Pogniłam dzisiaj w łóżku.
Wieje strasznie, i mimo nawet ładnej pogody póki co nie ruszamy się z domu.

Wczorajszy festyn udany. Dzieciaki się wyszalały. Zgarnęliśmy jeszcze siostrzenicę męża i we trójkę dzieci szalały. Potem do domu na obiad. Jaaaak słodko wyglądała cała trójca przy stole zajadająca rosołek...ech fajnie by było mieć trójkę dzieciaczków....

Udanej niedzieli!

wszystkie mamy z wózkami się pochowały czy co !!! tylko my dziś spacerowałyśmy :-)
Moja córka ma już pierwsze w życiu wesele zaliczone :-) Była dzielna i grzeczna :-) co prawda tylko 3 godziny ale jednak :-)

reklama
od jutra ma byc ladnie :)
mam nadzieje bo tesknie za dzialeczka hehe bylam w niedziele bo sofe kupilismy i przywiezli ale za zimno by siedziec :) jutro sie wybieram na koszenie ;)

w sobote bylismy w bozejewiczkach w tym miasteczku westernowym, niezawielkie ale bylo calkiem fajnie :)

Olka - hehe zazdroszcze wesela :) ja ostatni raz bylam na weselu 2 lata temu :) i nikt nie planuje w najblizszym czasie :)

Do góry