reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

O mamusiu, co za dzielni rodzice.... nie wiem czy bym dała radę :-(

Pogoda straszna a my jutro na klasową wycieczkę do Torunia jedziemy i nie wiem co nam ubrać ?!?!

reklama
Witam
Dupnej pogody ciąg dalszy.
Szczena mnie trochę boli. Dało radę by wytrzymać, ale stwierdziłam, że co ja się będę męczyć i wzięłam sobie lek. Normalnie nie używam niczego przeciwbólowego, to mogę sobie teraz pozwolić.

Hi:)

Pogoda cudna, iście barowa :wściekła/y:

Nie moge czytac takich historii... wyłam i czytałam...

Kasiulka widze, ze wypindraczona czekasz na słońce:-) mnie się nawet paznokci odżywką nie chce pomalować przy takiej pogodzie...

Zaraz zerknę w prognoże pogoday może na weekend zapowiedzą coś lepszego... łudze się...

Helooo!

Zamowilam slonce wiec powinno zaswiecic hehe...aaa weekendos bedzie ladny ;) takze korzystamy :)

Ogolnie cieplo jest a my chyba juz dzisiaj na dzialke spierniczamy :)

Co do mika.k podziwiam...bym chyba rady nie dala ;(((,az mam ciarki...

Edit: a ja mam slonce :)))!!!! uciekam,do poniedzialku,paaa...

Ostatnia edycja:
WItam
Kasia! No i trzeba było tego słońca wcześniej zamawiać?!! A nie my się tu kisiliśmy w deszczu!!!!!!!!!!!!

Zapowiada się naprawdę ładny dzień:tak:

Ja się muszę pochwalić, że my definitywnie pożegnaliśmy pieluchy.:-) Wysadzam Daniela w nocy raz na śpiku już i potem wytrzymuje do rana:tak:

Witam słonecznie z kawka i ciasteczkiem :-)

Kasia udanego działkowania!!!

Karolcia Bravo dla Daniela teraz to on już duzy facet !

My wczoraj bylismy w Baju Pomorskim na super przedstawieniu Teatr Baj Pomorski w Toruniu zaprasza na spektakle dla dzieci i dorosłych Polecam bardzo bo to pierwsze w Polsce takie dzieło. Myślałam, że się wynudze a było odwrotnie :tak:

Udanego słonecznego weekendu Wszystkim życze!

pogoda cudna, rozlozylam dzisiaj mlodemu basen z kulkami, szalal jak nie wiem :) w niedziele mamy chrzest a zapowiadaja 30 stopni ... szok !!!

dzisiaj bylam u fryzjera i scielam sie na krotko :) ale dobrze mi z tym :)

krolcia zazdroszcze, a u nas dzisiaj wtopa w przedszkolu, posiusial sie :/

Hejka
Śliczny dzień!
Zaraz startuję do mamy na kawkę i Tesco zaliczymy skoro już będę tam blisko.

Aga nie przejmuj się. Wpadki jeszcze będą się zdarzały. Chwila większego pochłonięcia w zabawie i wpadka gotowa. Mateuszowi cały pierwszy rok przedszkola pakowałam dodatkowy zestaw majteczek ze spodniami, bo wpadki zdarzały się.

reklama
Polatałam dzisiaj po sklepach. Mamy weselicho za dwa tygodnie i musiałam coś chłopakom kupić. Nie mam wszystkiego ALE! nie to ważne!!!!!!!!!!!

Zaliczyłam 5-10-15 w oszołomie i maja taką promocję, ze jak kupisz za 150 zł i więcej to za wszystko zapłacisz połowę ceny:szok::szok::szok::szok::szok::szok:! Słuchajcie! Kupiłam Mateuszowi 3 pary spodni dresowych po 45 zł i dobrałam jakąś bluzeczkę dla Daniela i zapłaciłam za wszystko 75 zł!:szok::tak: Normalnie szok! Opłaca się jak cholera! Rozmawiałam z babeczką, ze tylko oni i 5-10-15 na glinkach w carefourze takie przeceny robią, bo oni mają towar wyprzedażowy czy jakoś tak.

Można się nieźle obkupić w ciuszki dla dzieciaków bardzo dobrej jakości! Towar już nieco przebrany, no ale to normalne skoro to już któryś dzień promocji, ale i tak warto iść!

Do góry