reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Krolcia gratuluję wygranej w konkursie!!! wow klocki lego ale będzie frajda dla dzieciaków:):)

Aga bajeczna działeczka. Będziecie super spędzać czas z dzieciakami:) my szukamy...

a Syla tu zagląda jeszcze??

boshe jak zimno... czy to czerwiec?!?!:crazy:

reklama
Hej!

Co to za pogoda,wrrr...slonce wczoraj pokazywali a tu leje od pol godziny i zimnica;/

M konczy plytki u babci a ja jade potem jej troche ogarne i okna pomyje.Potem o bratowa zahacze bo mam po drodze,taki plan na dzis ;DDD

Aga dzialka super :)

Gosia,Syla zaglada ale nie pisze ;P...

Domek prezentuje się bardzo bardzo ładnie :-) Powierzchnia działki i domku dosyć spora 946339_318872781579372_736246142_n.jpg

Załączniki

• 946339_318872781579372_736246142_n.jpg
    946339_318872781579372_736246142_n.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 28
Jeeej straszne....:no:
A my właśnie z dziewczynami z innego wątku ostatnio wałkowałyśmy ten temat, co byśmy zrobiły w takiej sytuacji...czy usunęły(w odpowiednim czasie oczywiście, tu u mika.k już jest za późno) czy donosiły i urodziły, nie wiedząc czy poród np nie będzie bolesny dla takiego chorego dzieciątka.....Ciężki temat. Współczuje dziewczynie. Mam nadzieję, że ja nigdy przed takim dylematem nie będę postawiona...

Dentystka zaliczona, ząb usunięty.:tak:

Zbiorczo gratuluje wygranej nagrody i super działeczki:-). Normalnie pogoda mnie dobija wracam z pracy i nic tylko pod koc i herbata z cytryną. A na dodatek wczoraj sprawdziłam pogodę i jak wstaliśmy świeciło piękne słonko i było 22 C i chłopaków puściłam w krótkich spodniach i rękawach, a odebrałam spole lodu:szok:
Pozdarwaiam wszystkie gorąco.I nieśmiało proponuję może jakieś spotkanko? Może zoo w tygodniu, albo jakiś odludny plac zabaw???

histroria mika.k okropna, zaaz sobie przypominam nasze badania prenatalne z adamem... na pierwszej wizycie nasluchalam sie o deformacji twarzy, o chorobie genetycznej i o tym ze trzeba rozwazyc przerwanie ciazy .... to byl dla mnie szok !!! na cale szczescie po komplecie wszystkich badan okazalo sie ze jednak kosci rozinely sie i nie ma zagrozenia, ale miesiac niepewnosci co dalej? byl najgorszy ....

reklama
Do góry