reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka
I week minął.
Mati dzisiaj z przedszkola na wycieczkę pojechał do Gąsawy z okazji dnia dziecka. Mają mieć jakieś zabawy i zajęcia w plenerze. Ciekawe czy im pogoda dopisze, bo będą tam cały dzień. W razie deszczu mają coś innego przewidziane.

A my...chyba w domu...pogoda taka niepewna...

my dziś pierwszy dzień same, bez tatusia, wrócił do pracy...
Aga widać imprezka pierwsza klasa :-)
Krolcia ale Wam się udało ciekawe fotki cyknąć :-)

Heloooooo!

Jestem;) i po weekendzie...ogarniam pranie,gotowanie,sprzatanie...niby tylko pare dni ale wiecie ile prania;/...pogoda super dopisala i te wieczorne burze mmm;/

Dopiero co siadlam od rana,Wiki na 8 jechali do kina,wrocili po 11 i siedzi z kolezanka u nas.
Potem jade babci plytki wybrac bo M nadal siediz w domu to jutro zacznie jej robic maly remoncik

A co tam u Was...widze Aga super imprezka i super ze udalo Ci sie kupic dzialke...pochwal sie tylko gdzie;P...
Karola foty mega i ten omlet sie usmialam ;DDD...matko wspolczuje rodzinie
[*],dobrze ze juz tego nie widze;(((
Olka i jak??bez tatusia tez dasz rade;)

Hej!

Sniadanie zjedzone...Wika wieczorem goraczka,pol nocy chodzila ze ja glowa boli.Teraz bez goraczki ale boli nadal,lezy na pol siedzaco,nawet tv nie wl;/,do szkoly jej nie puszczam.
M pojechal juz do babci plytki klasc...takze troche spokoju bedzie;)

Witam z kawką.

Mati też już ogarnięty. Zadowolony był wczoraj z wypadu przedszkolnego do Gąsawy.:tak:

A mnie coś ząb się odzywa. I kurde chyba będzie trzeba zaliczyć dentystę. Brrrrrr nie lubię.:no:

Ooo wspolczuje;/...mi sie odezwal w weeknd majowy,dwie noce czadu dal a teraz odpukac cisza...a robiony jakies 4 lata temu...tez nie lubie a jeszcze teraz musze placic od dwoch lat...

Wiki mowi;mamo jak chomik zdechnie to kupisz mi krolika?? na co ja ze no nieee...dalej pyta,a jak pies zdechnie to kupisz mi kotka?? no mowie no nieeee...na co Ona sie odwraca i glosem stanowczym to se kupie w takim razie yorka ;DDD....

hello , ja zaltana :) Dzien dziecka, ta działka i chrzest w najbliższą niedziele... mam co robic:)
do tego wczoraj zaliczylam dentyste pierwszy raz po 7 latach ... ale żyje hehe :)

Kasiu - dzialke trafilm nad Kanałem (Prądy) tam gdzie kiedys mielismy - ciesze sie chooolernie bo dzialka piękna, nic tylko wypoczywac :) Jedyne co musimy zrobić to dostosować ja pod dzieci, bramki na schody, likwidacja krawężników i zbednych kwiatków i budowa placu zabaw:D

Aga gratulacje zakupu, nie ma nic lepszego niż dzieciaki na świeżym powietrzu :-)
Kasiula to kiedy idziecie po nowego zwierzaka :-)
Ja dziś mam kiepski dzień moja glizducha od rana niespokojna ciągle ulewa a przy jedzeniu się krztusi aaaaaaaaaa zwariuje:wściekła/y:

reklama
Witam dziewczyny:):)

Aga gratuluje zakupu działki!!! My sie tez przymierzamy ale bardziej pasowały by nam rejony Pieczysk a tam ludzie sobie cenią ze ho ho:baffled: a zdjecia z imprezy dzieckowej suuuper:) sami przebierańce:)

Krolcia, Kasiulka nic nei piszcie o zębach... dziś sie własnei zapisałam na wizytę... mam ósemkę do wyrwania... brrr W sumie mam super dentystke i juz mi raz ósemkę rwała i było wsio ok ale na samo hasło "rwanie zęba" robię sie blada i sztywna...

Pogoda nas nei rozpieszcza.... moze na weekend zrobi niespodziankę :)

Do góry