reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam, tęskniłyście ;-)

Czas biegnie, wiosny nie widać a przyjęcie mamy za 3 tyg :szok:

Szukam pelerynki białej najlepiej z polarku, bo pewnie zimno będzie - oby kozaków nie trzeba było białych szukać :-p

Macie sprawdzone cukiernie gdzie robią smaczne a tanie torty????

...rob cos zeby zaczac rodzic bo przechodzisz i cooo...takiego 5000 bedziesz rodzic;/;P;/;P

Nie wróż Kasia :-)

reklama
Heloooo:)

Slonce swieci:) ma sie chyba ku lepszemu...liotsci!!!

Izunia,steskonione;)

Wiecie co,moje dziecko ma do zrobienia 4 prace do 22 kwietnia,dostali to jakis tydzien przed swietami,mialysmy robic w tej przerwie swiatecznej,ale wiadomo zawsze cos...niby nie obowiazkowe ale wiadomo Pani patrzy i notuje;)...wiersz dostala znowu taki na cala strone,masakra jakas,ciagle cos...nie wiem ale dla mnie to troche nie normalne;/...nie wiem co to bedzie dalej...?!

Aga jak dzisiaj??? Jak sampoczucie...pamietam jak ja ten ostatni tydzien siedzialam i wylam z byle czego i to czekanieeee nieeeee...

kaaasiulka, a ja - wyrodna matka - powiedziałam pani na zebraniu, że za mało zadaje i że ma mojej dodatkowe dawać, hehe. Młoda akurat jest dobra w zapamiętywaniu wierszy i jak mają się nauczyć taki ośmiowiersz to ona wcale do książki nie zagląda i umie. W konkursach recytatorskich od zeszłego roku Lokomotywę mówi.

Popołudniu 1,5h siedziałam na tarasie i... spałam na słoneczku.:-)

Ostatnia edycja:
Sie z Wami z checia pozamieniam;)...ciagle jest poruszany temat,pisanie maila...non stop cos,do tego jest za bardzo wymagajaca jak na 1 klase;/...sie ciesze tylko ze Wiki oporow nie stawia

Arabella osz tyyy ty ty;PP,zazdroszcze!

Jak dzisiaj spacerowalismy to tak wlasnie sobie o grillu marzylam,ogolnie musze sie zebrac i na dziakle podjechac...kwiecien a tam palcem nie ruszone,zawsze juz dzialalismy a ze teraz ta pogoda do d**y to nie ma co szalec

Jak dzisiaj spacerowalismy to tak wlasnie sobie o grillu marzylam,ogolnie musze sie zebrac i na dziakle podjechac...kwiecien a tam palcem nie ruszone,zawsze juz dzialalismy a ze teraz ta pogoda do d**y to nie ma co szalec

Jak będziesz się wybirała na działkę, to zapraszam na kawę!

Jak będziesz się wybirała na działkę, to zapraszam na kawę!

Dzieki,dzieki:)

Mlody pobudka o 5.30,M w domu wiec bylo wiadome;/...za to jajecznica pycha byla,z boczkiem,cebulka i szczypiorkiem na sniadanie;D

Wiki jeszcze spi,chodzila wczoraj do 23,cos mi sie przestawila,gorzej jak jutro na 8 i rano trzeba wstac.

Co do prac mojego dziecka wlasnie wczoraj myslalam,temat: Podroze male i duze-origami kola plaskie...co Wy na to??? Samo origami kola plaskie luzik ale co do tych podrozy...???

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
tak mi przyszło do głowy zajrzeć tu do Was i zobaczyć czy są jakieś znajome twarze:tak: i czy jeszcze mnie pamiętacie:zawstydzona/y:
widzę, że wątek ciągle się kręci
My tu umieramy z nudów w tym naszym małym miasteczku, Ignac często wspomina Bydgoszcz, skubany pamięta dużo rzeczy i pyta kiedy pojedziemy:tak: co niestety nie jest takie łatwe, okazało się że Michalinka ma autyzm i cały czas, energię i pieniądze poświęcamy na terapię, wyjazdy itp
Ignaś od wrzęśnia idzie do szkoły jako 6 latek, niby mi szkoda bo taki mały z taki wielkim plecakiem, ale w przedszkolu okropnie się nudzi, niestety trafił do grupy gdzie dużo jest dzieci z różnymi problemami i zamiast się rozwijać to przynosi złe zachowania do domu. Najlepsi koledzy i koleżanki to 7 latki i idą do szkoły a on nie chce zostawać z maluchami
Mam nadzieję że nie będziemy żałować
pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli:-)

reklama
Soppana pewnie ze pamietamy:)...wspolczuje ten nudy o ogolnie pamietam jak na jednym ze spotkan mowilas ze sie wyprowadzacie poza Bydgoszcz...problem widze goni problem wspolczuje;(((

Mam nadzieje ze bedziesz zagladac teraz czesciej;)...pozdrawiam serdecznie!

Do góry