reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Wrocilam z fitnessu i padam na pysk...trzy dni przerwy to jednak duuuuzo;/...spadam sie powoli wyprostowac...

Karola a jak dziadek??

Aga pokaz fotelik...wiem ze pewnie foto nie masz ale moze byc podobny. Odliczam dni...sliczna Twoja sesje wpadla mi dzisiaj w oko na fb...super pamiatka:)))

Spadam,milego,do rana ;)

Hej!

Ja przy sniadaniu...Mati wstal o 7.30,szok,albo jeszcze swieta odsypia albo sie przestawil razem z czasem hehe,Wika spi,do szkoly nie idzie,maja w sumie tylko dwie lekcje,a jutro wolne bo egzamin starszaki pisza,no i powiedzmy ze zaspalam;)...

Słonce,hmm,no nie wiem,nie wiem...ja juz na nic nie licze;/

1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg takie cos tylko u góry jest rączka ... kolory identyczne. musze go wyczyscic :)

mi sie nie przyda bo kupilismy pod isofixa dla mlodszego i ten nam juz jest zbedny :)

Załączniki

• 1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg
    1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 36
Hej - jeku ja a tu dawno nie zaglądałam!- po pierwsze zgubiłam hasło do konta, a nie wiedzieć czemu konto. które miałam, na gazecie przypisane do loginu na bb nie chciało działać- i dzis uruchomiłam starego lapka- i udalo sie zalogować! pod drugie wzięłam się do roboty i próbuję realizować własne marzenia - czyli rozkręcam własny mały i bardzo nietypowy biznesik-:tak:

Aga - ty cały czas w dwupaku?- no w sumie to sie nie dziwię- w taka pogode też nie chce mi się nigdzie wychodzić:-) - trzymam kciuki i zyczę szybkiego i bezproblemowego porodu:tak:

A przy okazji- czy teraz gdzieś można się spotkać na mieście - cos się gdzis dzieje oprócz spotakń na fordonie?- bo to jednak jak dla mnie cała wyprawa...

pozdrawiam serdecznie!

reklama
Hej!

Szaro,buro i ponuro;/....

Viola hej hej:)))!!!

Ja potrzebuje fotelik bo mi ostatnio poszly zaczepy od pasow i jestesmy teraz bez...mialam podobny jelsi chodzi o wiek to bylby dobry dla mlodego ale waga nadrabia i chyba musimy kupic juz tylko taka podstawke z oparciem...chcialam pokazac ale niestety wbic sie na allegro od trzech dni graniczy z cudem:wściekła/y:

Wczoraj dzwonila kuzynka ze kupuje dzialke kolo mnie,jedzie dzisiaj jedna zobaczyc i jak jej sie spodoba to tej drugiej w piatek juz nie bedzie ogladac(roznica w cenie 4tys),kurde tak sie ciesze,trzymam kciuki,zobaczymy!

Aga dzialaj...teramin sie zbliza;PPP

Ostatnia edycja:
Do góry