reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hahaha Aga ale sie usmialam,sadystka;DDD...trzymam kciuki!!!
A wlasnie Jak Adasko??? Wezwalas lekarza???

No jak ja zobaczylam ten snieg...a jescze dzwoni do mnie bratowa z Chodkiewicza(wnet rzut beretem ode mnie) i mowi o sniegu wiec ja na okno mowie a tu nic,chwile pokropilo i tyle ale minelo kilka minut i ooo masz babao snieg;/

Mmm ale sie najadłam..na handre i nie pogode najlepsze jedzenie i picie;PPP...drugi dzien ziemniaki z koperkiem i mizeria:))) uwielbiam!!!!

Ostatnia edycja:
ja też się dziś złapałam na "wiosnę" jakaś dziwna ta śnieżyca :-) ale jest nadzieja :-) u nas widać już wiosnę bo prace na budowie ruszyły pełną już parą co mnie cieszy :-)

hej - niby dopiero co tu zajrzałam - a to już prawie tydzień ! czy Wam też tak czas ucieka????

Aga - czy ja dobrze widzę, czy coś przeoczyłam - Ty nadal w dwupaku? nie wiem - może ktoś już napisał - ale najlepsze na to rozwiązanie to sex : Rolleyes:

niby za oknem ładna pogoda - ale u mnie pogoda ducha nie bardzo...zwłaszcza jak spacerek z c

hej - niby dopiero co tu zajrzałam - a to już prawie tydzień ! czy Wam też tak czas ucieka????

Aga - czy ja dobrze widzę, czy coś przeoczyłam - Ty nadal w dwupaku? nie wiem - może ktoś już napisał - ale najlepsze na to rozwiązanie to sex : Rolleyes:

niby za oknem ładna pogoda - ale u mnie pogoda ducha nie bardzo...zwłaszcza jak spacerek z c

cholerka - posta mi wcieło, a tyle się napisałam
no nic to- może następnym razem:)

Viola ojjj mnie czas tez leci....stwierdzam nie po raz pierwszy ze stanowoczo za szybko;( ...niestety nie mamy na to zadnego wplywu...a szkoda;((
Super ten Twoj interesik...podziwiam:)!!!!
Mnie ostatnio tez posta wcielo;/

Bylam nie dawno z psem i jak ta wieczorem zero wiaterku,pieknie...naprawde zaczynam czuc wiosne:)

Agus jak tam????

Karola jak mlody???

Młody ok. Ucho samo się wyleczyło pewnie dzięki temu wysiękowi który miał, wszystko co zalegało się wylało i już. Na katar dostaliśmy kropelki i Pulneo na kaszel. Także nieźle.

Mnie już pomysłów brak na obiady. Mam dosyć już ziemniaków. Chyba jakiś ryż jutro zrobię. Z sosem czy jak...

Ech czas leci leci....

Ufff to dobrze ze ok...my czesto przewaga kaszy i makaronow,ziemniaki zimna bleeee....ja od czasu do czasu tylko w postaci polanych mizerią hehe...sa tak wstretne,slodkie,szkliste pyry nie lubie,czekam na mlode;)

reklama
Witam slonecznie:)

Obudzilam sie dzisiaj ze swiadomoscia ze to czwartek;/,ojjj bedzie mi sie ciagnal ten tydzien...a sny mialam szok,misz-masz,wszystko i wszyscy...

Wiki na 10,spi jeszcze a my juz dawno po sniadaniu;)

Milego dnia zycze!

Do góry