reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Wracalam wczoraj wieczorem,masakra,myslalam ze nie dojde;/ zimno,wietrznie,wilgotno i do tego zajebiasto slizgo;/

Wczoraj przyszla paczka z Wiki prezentem,dla Matiego czeka odbior w paczkomacie takze mam juz zajaczka;)

Nie mam pomyslu co dzisiaj na obiad...

reklama
O retyyy Asienko az sie zastanawialam czyj to nick(zart ofc) ale poznalam Bartka na foto;PP...nooo dawno,dawno ale na fb sie widzimy;*.

Ja mam teraz sloneczko w okna i az mi przyjemnie.Bylam na zakupach i nawet sie zgrzalismy troche bo tak szybko,szybko bo ten wiatr a no i u mnie w biedronce stac w godzinach 11-13 przy sobocie horrrrrrorrr!!!!

krolcia, chyba już wiem gdzie mieszkasz. 2 piętro? Bo tam na oknie stoi takie cudo jak kiedyś wklejałaś :-)

my dzisiaj zaliczylismy rundke po sklepach w poszukiwaniu wanno-prysznica :D udalo sie, w pn przywiozą a wt i śr zamontuja:D juz widze ten syf w mieszkaniu przed świetami :D ale w razie co zaleje wodami i pojade na 2 dni na porodowke hehehehe

zycze slonka i plusowej temp :D hehe

Hejka
Znowu zimno. Ciekawe jak z wiatrem, bo wczoraj był dość nieprzyjemny. Myślę, ze na spacerek krótki jakiś wyjdziemy.

Arabella szpiegu!:-D he he. Trafiłaś!

Aga, że Ci się chce w taki syf ładować przed świętami i w zasadzie z porodem w każdej chwili. Podziwiam.

Hej!

My spacer zliczony...niedziela palmowa a kwiaciarnia tylko na rynku i jedna drogeria,rossmann i chinski i to by bylo na tyle ale mysle ze teraz ludzie nie szleja jesli chodzi i palmową niedzielę w sumie to samo bylo przed Wigilia handlowa niedziela tez pustka byla.

Szlismy do tesciowej to slonko swiecilo i nawet calkiem,calkiem bylo ale jak juz wracalismy to normalnie brrrr,pochmurno i tak wilgotno jakos;/

A ja mam dzisiaj mega lenia,jestem "wczorajsza" i nic mi sie nie chce wiec ide legnac na kanape;)

Aga obys szybko miala wszystko zrobione!

reklama
Do góry