reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja nieee,ja nieee!!!! Przyznaje sie bez bici i niech mi ktos powie ze za sniegiem bedzie tesknil...powiesze;)!!!

Nooo dziewczyny macie racje...az mi sie cieplo na sercu zrobilo jak se powspominalam:)...wszystkie ławki zajete nad balatonem...ehhh

Kurde ta zima to specjalnie tak dlugo siedzi bo slyszy jak wszyscy narzekaja hehe...kolejny rok bedzie Wielkanoc zimniejsza od Wigilii;/ cos nie takkkk!!!

Ostatnia edycja:
reklama
sie z mezem smialam ze to moja wina :p

Adama rodzilam w czerwcu 2010 i bylo rekordowe lato upaly po 40 stopni, teraz drugie w dlugasna zime :p

obiecuje trzeciego nie planuje !!!! :p hehe

Hej :)
Naraże się jak napisze, że pogoda mi nie przeszkadza :tak:

Jesli chodzi o buty to mam zamiar druga parę kozaków córci reklamować... nie wiem jak im się opłaca robić takie liche buty, bo przecież wszyscy zareklamuję !

Hej!

Izka,nieee Ty ciepłolubna...

Dobrze ze chociaz dzisiaj znowu slonko po tych dwoch dniach szarosci troche sie czlowiek naladuje...aha juz zaczyna sie chmurzyc;/...
Mialam palny jechac do babci bo Wiki na 10 ale maja krocej lekcje wiec mi sie nie oplaca i tak siedze i mysle co tu robic...

Iza nie wszyscy reklamują jednak. Sporo osób macha ręką i im się nie chce.
Pewnie masz rację.... Bogatemu nawet wiatr inaczej wieje ;-)

Kaaasiulka własnie sama się dziwie, a mam to już od kilku lat.... Kocham ciepło, ale jak sypie śnieg i jest na minusie to tez mi się podoba - bo ja z tych co na cebulkę sie ubierają i nie marzną bo wszędzie szybko pędzę :-D

ja dzisiaj odżyłam troche :) wczoraj mialam doła i brak sil a dzisiaj fruwam jak skowronek :p kilka promykow sloneczka mnie naladowalo z ran :p

dziecie me ma ok 3600 i jenak wszystko sie wyciszylo... lekarz sie smial ze nie chce zostac swiatecznym zajaczkiem :)

zatem ku wypedzeniu malucha z brzucha, polatalam na odkurzaczu, mopie i po parapetach :p i mam zamiar tak latac do konca :p hehe

Ja nie lubie zimy a tej to juz nawet i nie nawidze;(...upaly tez mi nie do smiechu,ciepelko tak ale nie upal...

Wieje znowu,masakra...ja juz po prostu nie mam slow!

Aga lataj tylko tak wiesz bez przesady;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry