reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga tak tak,nie wolno Ci sie denerwowac;), jakby co to w TK Max tez maja duzo duzych;)

Karola to masz pecha widze...no ja ostatnio dalam Wiki trampki z wf zeby w szkole biegala,bo balariny juz tak zajechala ze patrzec nie moglam i tez co siaga to skarpeta mokra a stopy jakby godzine moczyla;/

Spacer zaliczony jeszcze po 12 drugi;)

reklama
ja też chcę na spacerrrrr :-(
ja też mam problem z dobraniem butów tylko, że mój rozmiar to 35 :-) kilka par mam dziecięcych hihi

Wzięłam sandałki za to, tańsze a różnice mi oddali. W między czasie musiałam nowe kapcie kupić gdzie indziej, a te będzie miał na później.
W ogóle straszny problem jest dostać kapcie w takim rozmiarze "sandałkowe" takie. W normalnych zabudowanych strasznie mu się stopa poci. Po całym dniu w przedszkolu skarpetka jest wilgotna normalnie!

Póki kupowałam mniejsze rozmiary z bobbi shoes to też byłam bardzo zadowolona ale te większe to masakra! To już trzecia para obuwia Mateusza, które reklamuję w przeciągu roku!
Ponoć ccc jeszcze gorszy szajs. I jak tu dziecku kupować?! Nie dość, że drogie to jeszcze gó.no!:wściekła/y:

Potwierdzam, kiedyśnie wiedziałam co to reklamacje,a teraz już dwa razy reklamowałam w CCC kozaki Weroniki. Czaicie?? Dwa razy kozaki kupowane na tą zimę, właśnie ostatnie reklamowałam trzy dni temu, chciałam jakieś jej kupić bo na rekalmacje czeka się 2 tyg to czywiście zimówek już nie ma:wściekła/y:. Całe szczęście, że miała jeszcze w domu takie na śnieg z decathlonu bo niewiem w czym by mi dzicko w te śniegi chodziło. Wygląda no ,że powinno się kupować dwie pary zimowych butów dziecku...taaaaa tylko kogo na to satać, jak wszystko takie drogie;-(

Hę! Idioci! Dobrze, ze w deichmanie dają od razu bez żadnego ale nowe buty. Jakby mi tak kazali czekać to bym chyba zrobiła jazdę na sklepie. Bo z jakiej racji ja mam ponosić koszty w postaci kupna nowych butów, bo przecież dziecko w czymś musi chodzić:wściekła/y:!

Hej!

Ja mam w domu wiosne a rolet nie podciagam co by nie widziec tego co za oknem;/...ale wyjsc musze wrrr
Slyszalam ze jeszcze tydzien haha tylko ile jeszcze tych tygodni??!!

Przestałam już wierzyć.
Od poniedziałku miało być coraz cieplej. Po 10-15 stopni! Grrrrrr

Jeeejku ja normalnie pamiętam, ze w dzień wagarowicza to zawsze było cieplej. Czasem na krótkim rękawku człowiek był, czasem w kurtce ale nie przypominam sobie, żebyśmy gdzieś się po śniegu szwendali! Zawsze znalazło się kawałek trawy, najczęściej w myślecinku he he i się z doopą na trawsku wagarowało.

reklama
Do góry