reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Kasiula fajniebyloby miec zajaczka na swieta :)

mnie w tym roku swieta malo co interesuja bo nie wiem co sie podzieje hehe wiec maam wziela wszystko na siebie :)

Krolcia nie dodawaj takich pięknych fotek bo następnym razem po drodze do domku zrobię napad na Twój parapet hihi :-)
Ja święta na leżąco więc rodzice do nas przyjeżdżają i mama będzie rządziła w naszej kuchni :-) oj będzie się działo :-)
Agnieszka trzymam za Was mocno mocno kciuki :-) Dzidzia już jest duża i silna :-)

Helooo!

Siedze z Matim bo reszta pojechala na łyżwy...nie lubie niedzieli,takie lenistwo a jutro na 8 trza sie ogarnac;),siadam (czyt.kłade sie;d) i bede czytac ksiazke.

Heloł
I dziś pobudka o 6.15 nas nie ominęła.
Ale za to młody już odwieziony do przedszkola. Śniadanie zjedzone i z kawką zasiadam do kompa.:tak:

Aga widzę jeszcze tydzień musi nogi skrzyżować:-D.
I ja tak się leniłam 6 lat temu. Urodziłam w wielki piątek a w sobotę byłam już w domu. Wielkanocne śniadanie przyszło do mnie:dry:. Ależ byłam wściekła. Najgorsze święta:dry:

Oglądałam wczoraj wiadomości jaka paranoja z tym macierzyńskim. Co kobiety kombinują, żeby tylko urodzić po północy:no:. Porąbane z tą datą. Powinno być od 1 stycznia jak wszystkie ustawy i by nie było problemu.

No Aga udało ci sie być mama II kwartału -mam nadziej że sie nie rozpakowałaś, pozostałe nasze ciężarówki spokojnie czekają na swoje terminy. Zazdroszczę tej możliwości roku z dzieckiem. Wiem że wynagrodzenie to 60% ale na wychowawczym miałam 0% wynagrodzenia:angry:.
Dobra idę sie dopakować bo zaraz jadę na konferencję, nie chce mi się.
A na koniec Was załamie z poniedziałku do wtorku ma spaść u nas do 25cm śniegu:szok:

reklama
Hej!

Wiki na 8 wiec juz po 8 bylam po zakupach,sniadanie zjedzone,maly sie bawi,ja spijam kawke.Na obiad spaghetti,potem jade do babci bo dostala nowy telefon i sobie nie radzi hehe...wroce to na fitnessna 18 i bedzie po ponidzialku;)(ktorego nie lubie;P)

Mucha
wlasnie czytam,patrze,slysze...wszedzie trabią...maskara;/;/;/ co ten snieg sie tak uparł...ostatnio nawet patrzylismy jak sie paczki robia na krzakach i bazie a tu sniegi po kolana znowu nieeeeeee!!!
Szerokiej drogi,wracaj szybko;)

Karola ja klne,pluje,dmucham,robie wszystko co mogeeeeeee!!!

Ja sie nie lapie w tym wychowawczym czy macierzynskim,nigdy nie bylam i raczej juz nie bede;)...

Milego!

Do góry