reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Znalazłam na google, to chyba będzie to przedszkole "pod tęczowym parasolem". Chyba, że jest tam jeszcze coś innego małego prywatnego i się nie wyświetla na mapie

Facet już jest zawieszony i go nie ma z tego co znajoma mówiła, więc chyba niebezpieczeństwo zażegnane.

Dokladnie tak jak Karola pisze to przedszkole "pod teczowym parasolem"

Ja na Wielkanoc tym razem nie szaleje,po Wigilii mam nauczke,tyle zostalo a mialam cala rodzine takze sama nie wiem jeszcze co kupic aby bylo dobrze;)

Karola dziel sie listą;D

Ania witaj! zagladaj i pisz;P

Ostatnia edycja:
Witam po malej przrwie, lezalam w szpitalu ale dzisiaj puscili do domku :)
malemu sie spieszylo do tego naciagnelam sploty zylne miedzy brzuchem a pachwina i mialam atak skurczy i bólu :) uspokoili, wylezalam i mam sie spodziewac ze dzidzius bedzie szybciej niz przewidywali :)
lekarz smial sie ze po weekendzie moge do nich wrocic :)

Asiu - jako ze bliski mi temat chust/nosidel itd...

chusta jak najbardziej tak, dobrze wplywa na rozwoj malucha jego stawow i kregosłupa itd....

nosidelko zalezy o jakie pytasz jak o wisiadlo w formie majtek to nigdy tego nie kupuj, jesli o nosidło z szerokim panelem w ktorym dziecko siedzi a nie zwisa to owszem ale dopiero jak Jaś bedzie stabilnie siedział.
chodzik oczywiscie że nie :)

Aga myslalam ze cos nie tak bo nawet na fb cie jakos bylo malo;)...dobrze ze juz w domku,czyli odliczasz dni...moze przed swietami jeszcze sie uda;)

Ostatnia edycja:
Za oknem zima a u mnie na parapecie...:-)
Kopia%u00252520DSC01609.jpg

Załączniki

• Kopia%u00252520DSC01609.jpg
    Kopia%u00252520DSC01609.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 44
Krolcia piękne te twoje kwiaty
U mnie tylko storczyki mają kwiaty i stoja jeszcze tulipany z dnia kobiet.
Co do świąt to ja mam w tym roku debiut. Tym razem rodzice do mnie przychodzą na śniadanie. Ale ja szaleć nie będe jedną rzecz muszę koniecznie kupić-talerze do kompletu. Bo mam tylko kawowo-herbaciany a nie mam takiego śniadaniowego, a chciałabym żeby było tak super odświętnie

My już od kilku lat ze szwagierką się wymieniamy. Jeden rok wszystkie święta u mnie, jeden u niej. Tylko ja mam nieco przerąbane, bo Mati ma urodziny niemal w Wielkanoc a Daniel na kilka dni przed Bożym Narodzeniem, więc dwie imprezy jednego miesiąca wypadają aż dwa razy:baffled:! Kwiecień i grudzień pod względem kasy właśnie najbardziej wtedy ciągną:baffled:.

No wyjątkowo w tym roku, że święta są tak szybko.

Karola czadoooowe kwiatki:-) az nabralam powera hehe...ja zara sie zbieram na fitness plus zumba i tak oto moj piatkowy wieczor sie zapowiada:-)

Zycze milego wieczoru!

reklama
Do góry