reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
My mamy dzisiaj istny maraton! Tata ma urodziny, jutro mąż urodziny,a w poniedziałek tata znowu imieniny. Szok co sie dzieje w domu. Praca wre! :)

jejkaaa dziewczyny jak widzę to słonko za oknem z chęcią bym poszła na spacer :-( upadnę psychicznie zaraz :-(

Hejka.
My zaliczyliśmy z rana deichmana. Buty wiosenne dzieciakom kupiliśmy.

Teraz zalegliśmy po obiedzie. Może jakiś spacerek zaliczymy albo podjedziemy do kogoś wbić się na kawę;-)

Olka jeszcze uwazaj bo to 32 ja juz sobie pozwalam bo u mnie 35 wiec pomalu zaczynam sie wiecej ruszac choc spaceru sobie nie zafunduje, ale dzisiaj pojechalismy do torunia do tego "oceanarium" jutro ide z mlodym do cyrku, w srode mam klub dla mam wiec troche odzyje. W ogole jakby ktoras miala ochote to zapraszam na srodowy klub.
Ponizej info
[h=5]Drogie Panie z okazji zbliżającego się NASZEGO święta Klub Aktywnych Mam w Akademii Szkraba przygotował specjalne spotkanie 6 marca oczywiście godz. 10:00
Spotkanie z MARGO LOOK na którym odbędzie się pokaz „Jak wykonać szybki makijaż na co dzień” wykonany na jednej z uczestniczek
Każda Mama otrzyma krótki skrypt z poradami.
Drugim gościem będzie fotograf Maciej Grabowski który każdemu maluszkowi zrobi zdjęcie.
Zdjęcia w formie portretu otrzymacie na swojego maila.

Oczywiście Pan Maciej wykona fotoreportaż z naszego spotkania.
Zachęcam do odwiedzenia i polubienia strony Margo Look
https://www.facebook.com/pages/Margo-Look/169671126512611?ref=ts&fref=ts
oraz M. Grabowski Fotografia
https://www.facebook.com/pages/Maciej-Grabowski-Fotografia/140954622672570?ref=ts&fref=ts
Na w/w spotkanie wymagane są zapisy.
Chęć udziału w spotkaniu proszę zgłaszać na adres mailowy
clauwi@wp.pl

Zapraszam
Agnieszka Janiszewska
Akademia Szkraba
Ul. Gackowskiego 1c
[/h]

Hejka
Pięknie choć mroźno z rana!
Już zaliczyłam UM. Dobrze, ze się zdecydowałam tak wcześnie. Przynajmniej wszystko załatwione szybko i sprawnie. Ale zaparkowanie przed urzędem graniczy z cudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sobotę kupiliśmy buty wiosenne chłopakom. Tragedia:baffled:! Jakie ceny:szok:! I oni się k...a dziwią:wściekła/y:, że naród rozmnażać się nie chce! Dowalili ceny dziecięcych rzeczy tak, że szok!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!

Wlasnie wstaje rano,przed 6 i patrze a ty dachy w kolo biale;/ nooo bylo nawet -6 ale slonko jest i co najwazniejsze nie wieje;)

Taa UM to masakra,kiedys jak jezdzilam to do Reala i spacerkiem do urzedu albo gdzies obok sie stawalo byle nie tam...

Echh Karola nie pocieszasz;((( juz sie boje jechac(kasy nadal nie mam z pita,jutro bedzie miesiac haha dobre coo?!?!)...W sobote tesciowa Wiki wezmie zobaczyc chociaz adidiasy i leginsy...

reklama
hejka dawno mnie tu nie było. czasu mało miałam.
teraz Jaś w końcu dłużej śpi. ma lekką anemię ale daje mu żelazo. poza tym już sam siada już czasem za kołdrę się złapie lub podeprze o coś ale tylko chwila i zaraz leci do tyłu. albo z leżaczka ciągnie go do przodu. łapie za nóżki i ciągnie je do buźki. jest cudowny.
2013-02-28 10.05.52.jpg

Do góry