reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam się weekendowo
Widzę że poważne tematy tu się toczyły. U nas od PITów jest M ale jeszcze tego nie zrobił w sumie nie wiem czemu, bo zawsze szybko wypełniał.
Kasiulka wspólczuję awarii ale cóż tak bywa, dobrze że dzieciaki zdrowieją.
Aga młody jaki poważny na zdjęciu.
Ja dzisiaj ledwo funkcjonuję bo wczoraj byłam w Wawie na szkoleniu i zawsze następnego dnia jestem dętka.
Kulinarnie nie szleje na obiad mielone z ziemniakami i mizeria a na słodko Moje Wypieki | Bułeczki waniliowo - truskawkowe
miłej soboty

reklama
Mucha wpraszam sie na deser:) a obiad mialam ten sam;P...nie detkuj wracaj do formy;)

Ja zara do bratowej smigam na kawe a M z dziecmi zostaje takze spadam i zycze milej soboty!

Hejka
Narobiłam się wczoraj znowu pączków. Rodzinka wpadła i się razem obżarliśmy
laugh.gif

Dostałam dla Matiego kurtkę na przyszłą zimę. Niestety wybór już niewielki
unhappy.gif
. Same końcówki i problem z rozmiarem. Obleciałam wczoraj 3 galerie! Weszłam z ciekawości między innymi do Zary. Pierwszy raz. Zawsze mi się wydawało, że to drogi sklep a tu niespodzianka! Przeceny spore i ceny przystępne tylko...oczywiście rozmiaru odpowiedniego brak, po za tym trzepnięta rozmiarówka równo!!!!! Bo centymetrowo wypadało, że kurtka na lekki wyrost to w rozmiarze 152 musiała by być
shocked.gif
! Dla 6-latka
shocked.gif
! Przegięcie
shocked.gif
!!! Koniec końców wzięłam na 146 z 5 10 15. Taka sama jak ta którą ma teraz, tylko większy rozmiar.
yes2.gif
Myślę, że przy dobrych wiatrach może starczyć na dwa sezony
yes2.gif

No i oczywiście nigdzie fajnych CHŁOPIĘCYCH piżamek dla Matiego. :-( wszystko już jak dla nastolatka, nic dziecięcego w takim rozmiarze. Chyba mi pozostanie tylko allegro a ja wolę piżamkę obmacać, czy przyjemny materiał, w końcu musi mu być wygodnie w spaniu.

Dzisiaj siedzimy w domku.
Dzieci dały się wyspać to i człowiek od razu inaczej się czuje
:-D

O matko Krolcia przeraziłaś mnie. Ja teraz kupuję F bluzy na 134 na 7-8 lat na metce, ale że na przyszły rok 146 to oni już będą tacy duzi. Wzrostowo to Francio ma 124cm ale bluzki z Rekidsa musi mieć na 134 i wcale nie są zbyt duże.
Właśnie wróciłam z chłopakami ze spacerku i fajnie dzisiaj taki lekki mrozik pogoda w sam raz na spacer.
Zaeaz biorę się za obiadek, dzisiaj udka z kurczaka w miodzie i sosie sojowym i papryce.
Kasiulka czekałam czekałam i co...miałaś wpaść na drożdżówy!

No Mati też teraz na 134 nosi. A wzięłam 146 bo na 140 była tylko po 1-2 cm większa od tego co ma teraz, więc bez sensu. A tak jakoś przepęka początki przyszłej zimy w trochę za dużej kurtce a może uda się właśnie, że starczy na kolejną zimę. W końcu kiedyś muszą przestać tak szybko rosnąć!:dry:

Hej!

Zmiencie ta pogode plissss!

Wika do srody jeszcze w domu,najgorsze te zmiany temperatur,z dworu do domu masakra tak sie dusi ale juz dobrze ma sie ku bardzo dobrze;)

Ja wczoraj taki len ze nawet weny na pisanie nie mialam;/
Muszka wybacz ze nie dotarłam;P...wczoraj kawka u tesciowej i drozdzowke zrobila mmm zjadlabym pol blachy naraz ale nie wypada hehe

Karola czyli to samo co w styczniu zero wyboru,wszedzie wielkie g***o;/ dobrze ze chociaz cos Ci sie udalo kupic.Mam babke na rynku,u niej biore pizamy,ceny od 40zl do 79zl gatunkowo fajne,mile w dotyku,jednym slowem normalne hehe,jestem zawsze zadowolona;)

Ja dzisiaj serwuje gulasz z warzywami i kasza:)

Hejka
Kawa w ręku i trzeba zacząć kolejny tydzień.

Pogoda jest tragiczna. Ślisko ble.

No wybór w galeriach praktycznie żaden! Aż byłam w szoku! Bo w zeszłym roku to ja jakoś marzec-kwiecień kupowałam kurtki a teraz? Niemal wszędzie już kolekcje letnie!:szok:
Normalnie jak by się teraz dzieciakowi kurtka np podarła to nie miałabym czego kupić!!!!!

reklama
No dokladnie,to tak ja jak w styczniu bylam to nie dosc ze nie bylo przecen to w ogole towaru brak...chciala bym kupic na hurra kurtke,w normlanej cenie,to zero wyboru bylo.

Aga lez;P i wypoczywaj,odpoczywaj itd;D

Do góry