reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam już prawie środowo!

Obleciałysmy dziś centrum miasta za albą i jestem załamana bo jedyna ktorą M mierzyła włosy jej podniosła i nie mogłam ich opanować przez jakis czas po zdjęciu. Chyba trzeba będzie za używaną się obejrzeć bo wydać 200zł i byc nie zadowolonym to lepiej 40 i czuć sie podobnie ;-)

Immunotrofina na córcię nie działa, podawałam jej kiedyś i zero poprawy było, ale czego my nie brałysmy :-)

Zdrówka dla Wszystkich !!!!

reklama
Hej!

Ktora snieg zamowila???

Obudzilam sie o 5,ba obudzili mnie w sumie bo kolo poczty snieg odgarniali,przed 7 spac mi sie zachcialo a jak mi sie juz dobrze zrobilo to sie dzieci obudzily i tyle ze spania;)

Moje siedza w oknie i pytaja kiedy na sanki hehe,ale poki co moga tylko popatrzec;/

Chrzestna Matiego zostala babcia,kurcze corka jej ciezki porod ogolnie miala,maly niedotleniony,glowe mu zgnietli i do tego ma bakterie i na anty bidulek,ehhh a maly taaaki slodki ze az sie chce takiego Oskarka,no ale trzeba czasu,bedzie dobrze...

Karola idzie sie wkurzyc...jak maly?

No właśnie która śnieg zamawiała:angry: Załamke miałam rano o 6 jak wyszłam a tu po kostki śniegu, cały podjazd zawalony, a że ja nie mogę odśnieżać to wyjechałam po śniegu, a odsnieżanie zostawiłam dla M.
Zaraz z młodym idę do fryzjera

reklama
Do góry