reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam sie i ja :p

ale mam dzin za soba... zamiast lezec i odpoczywac od 7 do 20 na nogach ... ledwo zyje... za to dzien bardzo udany mimo ze meczący :)

reklama
Hej!

A ja mam nerwa dzisiaj:wściekła/y: wysiadl nam telewizor,normalnie czadowo;/...
Czekam za kasa z pitu a wczoraj przyszedl polecony ze skarbowki ze zle zostalo wyliczone,tesciowa za duzo o 100zl policzyla i ze robia sami korekte chyba ze chce sie odowlac i nalezy mi sie tyle ile wyliczone zostalo to czekaja do 14 dni...M wzial pismo i postara sie podejsc dzisiaj.

Aga czekamy na foto-relacje:)

Witam
Nooo Kasia jak się pierdzieli to się pierdzieli wszystko:baffled:! Oby już Wasz limit nieszczęść się skończył!:tak:

Ja wczoraj zaszokowana właśnie byłam:szok:. Wpłynęły nam pieniądze z pita a wysyłałam 6 lutego!!!!!!!!! No nie do wiary normalnie:szok::szok::szok::szok:! Najkrócej czekałam 2 miesiące!

Czyli czas się rozglądać w tej sytuacji po promocjach. Kurtkę starszakowi kupić na przyszłą zimę i piżamkę bo nam wyszła jedna i teraz nie ma na zmianę. Małemu już piżamkę znalazłam, ale dla starszego to lipa w wyborze jest.

Witam!

Kasiulka nie fajnie z tv ale i naszego to czeka a najgorsze, że te telewizory w sklepach sa koszmarne nawet jak kosztują 5tyś. :szok:

Kasy z pita to my szybko nie dostaniemy :zawstydzona/y: od lat miałam pity oddane pod koniec stycznia a w tym roku jeszcze z pracy go nie dostałam i czekam!

Takiej szaro-burej-byle-jakiej pogody nie zamawiałam :-D więc która???? Przyznac się :-)

Reeetyyy spie na stojaco;/...bylam u kontroli,wszystko dobrze ale mam jeszcze Wiki nie puszczac jak nie musze,potem zaliczylam kawe i obiad u babci,sie wysiedzialam 4h...

Nasz tv w sumie to wysluzyl swoje,juz od jakiegos czasu chcielismy kupic nowy ale zawsze kasa poszla na cos innego,teraz jak juz musze to nie mam wyjscia a wolalabym nowa pralke;)

Milego popoludnia!

Hej!

A ja dzisiaj sama sie obudzilam przed 6 a dzieci spaly do 7.30 chyba przez ten Polfergan(kazal dawac przez 5dni).
Padam przed 22 po tym fitnessie,jestem zawsze wy*****a;/;/;/ a rano wczesnie juz wyspana;)

Karola szczesciara hehe,jaki Ty urzad? Ja skladalam 4 lutego ale teraz przez ta cholerna korekte nie wiadomo co i jak...M mial podjechac w czwartek nie dal rady,wczoraj tez nie....kupilismy wieczorem telewizor online i za godzine byl do odbioru:) chociaz cos dobrego:)

Aga dobre i jedno;PP a Adas super:)!

Ostatnia edycja:
Kasia ja w pierwszym urzędzie. Jestem zszokowana właśnie, że tak szybko:tak:. W zeszłym roku oddawałam w marcu i już czekaliśmy 2 miechy. Także różnica kolosalna!

Kasia a jak to możliwe, że źle wyliczone było? Nie używacie tych programów co to samo wylicza? Najszybciej i najprościej.

No ja tez pierwszy,pewnie tez bym juz miala wrrr....zawsze skladamy w pierwszych dniach lutego,w marcu to jest masakra a o kwietniu nie wspomne;/ ,w zeszlym roku czekalam ponad 6tyg a dwa lata temy zaledwie 3 tyg....nie nie uzywamy,tesciowa liczy od reki,lubi wiec jej nie odmawiam hehe,zle obliczyla,walnela sie w cyferkach i wyszlo jej dokladnie o rowne 100zl za duzo...urzad sam zweryfikowal,nawet kopie poprawioną dostalismy a na tym pismie jest napisane ze do 14dni mozna skaladac reklamacje wiec teraz pewnie czekaja echh...

reklama
Do góry