reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka.
Aga ładnie! A pokaż dla porównania jak wyglądałaś wcześniej, bo widząc Cię taką pierwszy raz to jakoś sobie nie mogę wyobrazić długich blond włosów!:-D

My dzisiaj popołudnie w rozjazdach mamy. Najpierw do teściów a potem do znajomych.

Aga, fajna fryzurka, a powiedz gdzie byłaś u fryzjera?Cena fajna :-)
Ja od kilku dni jestem leżąca lewy boczek, prawy boczek, plecki buuuu masakra :-(

wczesniej cos w ten desen :)
479137_3948628041610_2034896363_o.jpg

a bylam w salonie Ellen na Rysiej 3, mała klidka w bloku ale babka suuuper :)

mam równo ściete i co dla mnie wazne baleyage bardzo równy bez drastycznych kontrtstów, kolory dobrane tak ze pieknie pokryły te moje przetlenione wlosy, do tego uzywa farb na 3% wiec nie niszcza tak włosów...

Aga a chlopaki jak zareagowali???

Olka przymusowy odpoczynek??

A ja zara do babci bo urodziny wczoraj miala a nie chcialam siagnac mlodego wiec czekam za M zjemy obiad i smigam na kawe i ciasto:).
Bratowa dzwonila ze mamy wpasc bo to przeciez ostatnia sobota karnawalu,blok obok takze blsko,pojdziemy,posiedzimy,posmiejemy,pogadamy;D
Zycze milego!

Wow Aga ale metamorfoza
Izka jak tam bieg???
My wrócilismy z rewii na lodzie i powiem Wam super nawet nie myślałam że to będzie takie fajne. Niesamowite widowisko iście amerykańskie. Głosy wszystkich postaci podkładane prze te same osoby co w TV, ogień na lodzie, fajerwerki i inne atrakcje. Chłopaki zachwyceni, a ja spłukana z kasy:-D, ale co tam niech maja.Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe. Śmiechu było mnóstwo ale ja o 20 już padłam do łóżka.
Pozdrawiam wszystkich

Edit: Z cyklu dziś na obiad: domowa pizza a na jutro żurek z jajkiem

Ostatnia edycja:
.Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe.

Ja tak mam na codzień, tzn. trzy foteliki. Ale nie wyciągam ich po kolei. Jakoś daję radę.

reklama
Hejka.;-)
Tydzień jak co tydzień, zaczynam poranną kawą.

Aga! Jak zmiana:szok:! Ale wydaje mi się, że teraz znacznie lepiej. Tak nowocześniej. Zmiana zdecydowanie na plus!

A myśmy sobie w sobotę pojeździli po rodzince i znajomych, w niedzielę szaleństwo u nas. Weekend muszę odznaczyć jako udany zdecydowanie.:tak:

Ja całe szczęście nie mam problemu 3 fotelików:-D. Natomiast zawsze się nagimnastykować musiałam, żeby się wbić z tyłu między foteliki jak jechaliśmy gdzieś w dalszą podróż. Mały jeszcze mały na tyle był(latem), że w razie co wolałam siedzieć obok, a starszy za to choruje na lokomocyjną, więc też trzeba przy nim, żeby szybko reagować, wyjście jedno, trzeba było się z grubym doopskiem:dry: ładować między foteliki.:dry:

Do góry