reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

O w sumie miałam już jakiś czas temu spytać. Znacie może jakiegoś fajnego zębologa dziecięcego na nfz?

Chciałam młodemu pierwsze stałe zęby zalakować:tak:, a że nie ma jeszcze 7 lat to się należy na nfz za darmo, więc czemu nie mamy skorzystać:tak:

reklama
Clemastin faktycznie działa fajnie na noc bo trochę obkurcza śluzówkę, ale nie na każdego działa. Krolcia a ty należysz do przychodni wojskowej?

Bo w wojskowej jest poradnia dla dzieciaków ortodontyczna i dentystka też jest

Izka ale snujesz scenariusze jak z telenoweli brazylijskiej:tak:

He he he Iza.:-D
Nie no tu sami żołnierze.:-)

No ja szukam takiego dentysty kto by polecił, żeby mi się nad dzieckiem nie pastwił i miał podejście, co by młody się nie zraził.
Mamy genialną dentystkę w Fordonie i do niej jeździmy na przeglądy ale ona tylko prywatnie i zalakowanie 1 zęba 50 zł:baffled: kosztuje.

A moje starsze ma mokry a maly suchy,duszacy;/...supremin podaje malemu a Wiki mucosolvan.

Karola sami zolnierze powiadasz:-) ale tacy w srednim wieku;-)...

Wlasnie ja musze do orotdonty sie dostac do wojskowego...ma ktos namiary...i okulisye potrzebuje dzieciecego,wiem ze juz kiedys pisalysmy ale wybaczcie nie chce mi sie szukac;)

Ja mam dentystke na osiedlu,bylam juz kilka razy z Wiki ale zawsze prywatnie bo na kase kolejki:szok: fajne babeczka,delikatna,ma podejscie itd...ale co z tego jak dostac sie tam tak trudno;/

Mówicie, że wojskowy taki dobry? To może faktycznie tam się zapiszemy...

Mnie ta przychodnia odstraszała z tymi numerkami i kolejkami:crazy::baffled:. Tu w Osielsku idę i jestem przyjęta bez żadnego ale. Dzwonię, że chcę wizytę do domu, to przyjeżdżają bez problemu. Jak dziecko z gorączką to jestem przyjęta poza kolejnością. Mamy własny, mały punkt rehabilitacyjny. Dzięki temu po ataku rwy kulszowej miałam rehabilitacje w tydzień a nie za 3-6 miesięcy!

Lekarze sympatyczni, jeden minus to to, że jest jedna poczekalnia do jednego lekarza dla wszystkich. Nie ma podziału dorośli, dzieci, ale z drugiej strony na tak małą wiochę to co się dziwić, że podziału nie ma.

Kasia no żołnierze sami. I w średnim wieku i młodzi i starsi:-D

Sobie rozpuszczalną zrobiłam, któraś dołączy z kawką;-)

reklama
Kasiulka ja pisałam o okuliście dziecięcym w Bizielu w zeszłym roku w maju chcieli mnie zarejestrować chyba na maj 2013, na Gdańskiej natomiast idziesz od 6 stać w kolejkę i może się załapiesz. Ja w końcu poszłam prywatnie do okulistki dziecięcej, bo koleżanka która jest okulistką powiedziała że to bardzo ważne żeby się zajmował dziećmi bo taki dorosły to może więcej szkody niż pożytku zrobić.

Do góry