reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Daniel kilka miesięcy na piersi był ale nie wiem czy nie byłby większy gdyby jechał na mm od początku. Pamiętam jaki szok przeżyłam jak był mały, po 6 tygodniach na mm przytył 2 kg:szok:! Kiedy to wcześniej na piersi tył około kilograma w tym samym czasie!

Trzeba dzieci powoli obrobić i do łóżek.:tak:

reklama
Z tą wagą wyjściowa to róznie, koleżanka urodziła miesiąc po mnie dziewczynkę przeszło 4 kg a teraz chudzielec z niej straszny, że się martwi.

Moje dziecko to pewnie około pólnocy zaśnie bo jak można inaczej w ferie, już się zastanawia czy nie zaśpi jutro do kościoła na 12stą :-D

No ja narazie patrze jak Mati sie wyciaga,mam nadzieje ze zacznie tez gubic kg,zobaczymy.

Wiki wlasnie sie przebudzila,standard,sprawdzila czy wszyscy,wszystko na miejscu i poszla dalej spac;-)

Zeby tak moja chciala dluzej czasami pospac,jej to nie robi czy idzie spac o 21 czy o 24 i tak rano wstaje i tak...moje dzieci nie potrzebuja snu hehe

Ide do wyrka...spokojnej nocki zycze:-)

Postanowili się przekonać, co czuje kobieta podczas porodu. Wytrzymali 2 godziny

usmialam sie :D cwaniaki :p szkoda ze tumaczenia nie ma :p

Adam ur sie 4320, teraz ma 2,5 i wazy przwie 19kg a wyglada szczupło :) a je calkiem dobrze :D

Olka - ja tez z wyzyn a ternmin na poczatek kwietnia :) ja wczoraj sobie plaszczyk wiekszy kupilam bo przestalam sie dopinac w swoj "nie ciazowy"

Pogoda - bryyyy nie lubie :p chce maj/czerwiec i dwadziescia pare na plusie :D

przed chwila przeczytalam ze zawalil sie dach nad lodowiskiem na wyzynachh, na szczescie nikomu sie nic nie stalo..

Helołłł:-)

Izka byly kolorowe;-)

Aga,padłam z filmiku:-D...a do maja juz niedaleko;-).

Szczescie naprawde ze nikomu nic sie nie stalo na tym lodowisku...znowu musi dojsc do tragednii zeby zaczeli interweniowac:no:.

My po sniadanku,zara ogarniam i do tesciowki na kawe idziemy

reklama
Do góry