reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olka nie miałam okazji więc teraz GRATULUJĘ! A wiadomo kogo się spodziewacie?

Kaaasiulka ja myślałam, że to oczywiste po nicku:sorry: he he. Mam na imię Karolina.

Ale syyyypie cały czas! Zasypani jesteśmy! Nikt tu do poniedziałku się nie ruszy, żeby odśnieżyć:no:. A jak w centrum Bydzi? Któraś jest z centrum? Jeśli mogę zapytać to z której części Bydgoszczy jesteście?

Ja mieszkałam przed ślubem w sympatycznym towarzystwie komisariatu Policji i kina Adria:tak:. Tu w Osielsku jestem od ponad 6 lat.

reklama
Czekamy na córunię:-) Ja bym nie ukryła mojego brzuchola hihi, teoretycznie daję radę w większości ubrań, tylko jak wybieram się na spacerek i zakładam więcej "warstw" to kurtka ciężko się zapina :-(
My mieszkamy na Wyżynach i tu też sypieeeee!!!
Zastanawialiśmy się dziś właśnie jak dojazd na naszą działeczkę, czy o te "polne drogi" w Osielsku ktoś dba?

Krolcia a ja myslalam ze nick to król-królowa-królica;PP czy cus hehe,nie nie zartowalam sie domyslalam oczywicie ze Ty Karolcia:-)...ja cale zycie Barodzieje.

Mi w drugiej ciazy tez brzuch szybko "wyszedł" a w pierwszej dlugo dlugo nic.
Zasypane wszystko,wlasnie wrocilismy z gorek,jak tak do jutra bedzie sypalo-a ma-to do kolan bedzie:szok:

Cudnie sypie... kocham taka pogodę, jak przestanie to już mniej :-) Wracając z zakupów obeszłam na około aby dłużej się raczyć śniegiem w takich duzych płatkach! Córcia z tatą spacerowała nad Wisłą i wróciła z mega czerwonymi policzkami jak radzieckie lalki ;-) ale zadowolona bo sesje Monsterce w śniegu zrobiła :-D

W ciązy pracowałam do końca stycznia i w sumie brzucha nie była bardzo widać a Martyna tez majowa, ale potem rosła bez opamiętania!

Oj joj!!! T jak ja będę wyglądała w tym maju, aż strach myśleć :szok:
Ja za taką pogodą nie przepadam, jestem raczej ciepłolubna :-)
A teraz to jestem przerażona tą grypą :-(

Pogoda super dla dzieciaków:tak:, na sanki, spacery itd, ale dla samochodu....masakra. Tu w Osielsku nic nie zrobione na tych polnych drogach.

Oj ja w 9 miesiącu to się snułam strasznie:baffled:, chłopcy duzi byli i brzuch ogromny i przy pierwszym i przy drugim.

Goście byli i poszli. Teraz zostaje sprzątanie bleeeeee

Wlasnie zerkam przez okno i mowie ze ulic nie widac:szok: se wyobrazam co tam u Was.

Rozmawialam z kuzynka,ta z kolei mieszka koncowka Myslecinka juz na gorze calkiem,maja ostatni dom na ulicy i o dziwo jezdzi spychacz i wszystko spycha w ich kierunku,za ich brama wjazdową yyy ciekawa jestem jak tak dalej pojdzie to ich tam zasypie;/...

Krolcia a powiedz mi tak z ciekawosci,bo widze ze Daniel ta sama waga wyjsciowa co moj Mati,ile teraz wazy??

Małżon funduje tosciki-prosto pod sam nos:-):tak::-)

reklama
No moj w sumie w tym wieku wazyl 20kg teraz ma 1,5 roku wiecej i na "diecie" jest;/...zawsze mi mowia ze to przez ta wage "wyjsciowa" a widac jednak ze nie;-) ...no i bebiko go rozepchalo;(...

Noo dobra i sprzataczka hehe,u nas pod blokiem bedzie mial co rano robic,tym bardziej ze to niedziela a na bank go sciagną.

Ale sie najadlam mmm:-) zawsze czyms skusi;-)

Do góry