reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witajcie, pieknie sie rozpisałyście :)

Krolcia - nie fajnie jak mąż tak daleko pracuje ale pewnie są i tego plusy, wiem jak to jest bez taty bo mój marynarz :-)

Osielsko widzę górą, hehhehe..... Gdzie biedronka to nawet nie wiem, ale za to przyjęcie w Panu Tadku będe miała to jakiś akcent tego miejsca jest :-D

Siedzimy z córcią nadal w domu i mam nadzieje, że od poniedziałku sie to zmieni!!!

reklama
FotoIza, jeśli będziesz miała przyjęcie w Panu Tadeuszu to nie będzie sposobu przeoczyć biedronkę :-) Właśnie biedronka moim zdaniem popsuła trochę widok z okien Pana Tadeusza :-(

No jeśli chodzi o wojsko, to nie bardzo są plusy tego, że pracuje po za domem. Więcej raczej minusów. W tych jednak czasach trzeba się cieszyć, że w ogóle pracuje.:tak:

No tak, jadąc do pana Tadeusza nie sposób nie zauważyć biedronki:-D. No i restauracja baaaardzo straciła na wizerunku! Wcześniej sympatycznie można było usiąść pod parasolem na piwku i popatrzeć na stawik z brzózkami w tle a teraz?:baffled:

Izka najwyżej ją wyszopofotujesz na zdjęciach z komunii. Ty zawsze znajdziesz fajny kadr:-D
Ale nam się fajny ruch zrobił na forum. Krolcia widzę że twój Mateusz jest z tego samego roku co mój Franc. My też nie dajemy szybciej do szkoły, fajnie mu w przedszkolu i nam z tym też wygodniej bo jednak od 6 do 15 jest w przedszkolu i ma opiekę a jak pójdzie do szkoły to świetlica od 7 dopiero i i tak ktoś musi go w pierwszej klasie prowadzać, a u nas to będzie duży problem, ze względu na godziny pracy

Iza widać. Pod względem zdjęć to fajnie tam teraz można strzelić fotkę całego budynku i stawiku stojąc na parkingu biedrony właśnie. Jakby się chciało takie grupowe zdjęcie na tym tarasie zrobić to fajne będzie:tak:. Wcześniej nie można było wejść w to miejsce.

Mucha właśnie ta świetlica to mnie przerażała najbardziej no i kwestia jedzenia. W przedszkolu dopilnują a w szkole....nie chcesz nie jedz i narty:dry:! Nikt się szczypać nie będzie już.:no:

reklama
Izka najwyżej ją wyszopofotujesz na zdjęciach z komunii.
To jest własnie chore w dzisiejszej fotografi :-( czasami robiąc zdjęcie słysze: "Niech Pani usunie w programie.... to czy tamto w tle" Najlepiej jeszcze porządek w pokoju zrobić - też taką jedna mądra miała, a ja jej nie zrobiłam to po miesiącu powiedziała że nie da pieniędzy bo zdjęcia nie fajne :-D choć na początku były ochy i achy... Czasami mam dość! To sobie pomarudziłam :-p

Do góry